Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Ρεπορτάζ Comicdom Con 2013

Εχθές είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ κι εγώ στη γιορτή της Ένατης Τέχνης στην Ελλάδα, το ComicDom Con! Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα, πράγμα που με χαροποίησε ιδίαιτερα, το περιβάλλον ήταν φιλικό, και γενικά η διάθεση του κόσμου ανεβασμένη.
Εξαιρετική παρουσία είχαν και όλοι εκδοτικοί οίκοι που έδωσαν το παρόν, με ένα πλούσιο bazaar βιβλίων, ρούχων, και collectibles γενικότερα. Υπήρχαν επίσης πολλοί έλληνες καλλιτέχνες που προωθούσαν και υπέγραφαν τις δημιουργίες τους.
Η έκθεση με θέμα τον Tin Tin ήταν πολύ καλοστημένη και αισθητικά ευχάριστη. Οι cosplayers ήταν παντού, τα κοστούμια τους ήταν προσεγμένα , και γενικά έδιναν έναν άλλον αέρα στο event!
Κλείνοντας, θα ήθελα να σταθώ λίγο στο χώρο του bazaar, τον οποίο θα τον προτιμούσα σε έναν πιο ανοιχτό χώρο με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, και τα προιόντα να βρίσκονταν σε πιο "εύκολη" θέση, παρά να είσαι αναγκασμένος να σκύβεις με τις ώρες μέχρι να ξεθάψεις τον θησαυρό που ψάχνεις... Θα ανέβαζε κατά πολύ τις πωλήσεις, αφού θα έφτιαχνε την αγοραστική διάθεση των παρευρισκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου