Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

Deadpool

Πρόκειται για έναν απ' τους πιο αγαπημένους ήρωες της Marvel. Αν και "νέος", καθότι γεννήθηκε το 1991 απ' τον Rob Liefield, κονταροχτυπιέται με τον Spidey για τα πρωτεία στη καρδιά μας. Είναι η πιο ακραία φιγούρα στο Marvel Universe λόγω εμφάνισης, χιούμορ, χαρακτήρα και για πολλά άλλα...
Για παράδειγμα, έχει επίγνωση ότι είναι χαρακτήρας σε κόμικ, και αυτό κατά καιρούς τον έχει βάλει σε πολλές περιπέτειες και παρεξηγήσεις με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της Marvel. Συχνά κατηγορείται ότι είναι τρελός, μιλάει στον εαυτό του, και γενικά ότι δεν το βουλώνει ποτέ, ακόμα και κατά τα διάρκεια της μάχης... Ο Deadpool στην ουσία έιναι ένας μισθοφόρος, με πάμπολλους εχθρούς και σχεδόν κανέναν φίλο, δεν μπορείς να τον πεις ήρωα και αυτό τον απογοητεύει, παρεξηγημένος και στο περιθώριο, δεν ενήκει στους X-Men ή στους Avengers, παρά μόνο σε ορισμένες ομάδες που δρουν στο παρασκήνιο με πολύ δύσκολες και αμφίβολης ηθικής αποστολές. Με απλά λόγια κάνει όλη την βρωμοδουλειά και δεν του αναγνωρίζεται τίποτα. Το χιούμορ του είναι πολύ πετυχημένο, και αυτό οφείλεται στους 2 νέους συγγραφείς που τον ανέλαβαν, τους Brian Posehn και Gerry Duggan.
Το μόνο που του λείπει είναι επιτέλους η Marvel να του δώσει τη δικιά του ταινία, και τότε είμαι σίγουρος, ότι ο Deadpool θα γίνει ο νούμερο 1 ήρωας παγκοσμίως! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου