Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Superior Spider-man Annual 1

Πιστεύω όλοι να ξέρετε ότι στη παρούσα φάση ο άνθρωπος πίσω απ' τη στολή του αγαπημένου μας Spider-man είναι ο Doc Ock... Και ότι ο κύριος Otto τρέφει κάποια λεπτά αισθήματα για τη θείτσα του Peter, τη κυρά-May... Όλα αυτά λοιπόν τα ντελικάτα ζητήματα θα πάρουν νέα τροπή στο επερχόμενο annual του Superior-Spider-man, το οποίο θα γράψει ο Christos Gage και θα το ζωγραφίσει ο Javier Rodriguez.
Ο Gage αναφέρει σε συνέντευξη του στο Newsarama, ότι ο Doc Ock έχει εξελιχθεί σαν χαρακτήρας τον τελευταίο χρόνο που "κατοικεί" στο σώμα του Peter Parker και ότι ενώ σκοπός του τώρα είναι να εξυπηρετεί το καλό, οι μέθοδοι του είναι ακόμα λάθος γιατί έχει ακόμα το σκεπτικό του villain...
Ενδιαφέρον παρουσίαζει επίσης το γεγονός ότι η Aunt May δεν έχει καταλάβει ακόμα την αλλαγή που έχει γίνει στον πολυαγαπημένο της ανιψιό, και ο Gage το δικαιολογεί λέγοντας ότι αφού ο Peter Parker εμφανίζεται πιο ευγενικός και γλυκός στη θεία του, εκείνη δεν έχει λόγο να τον αμφισβητήσει ή να το ψάξει, ή να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του, γιατί πολύ απλά της αρέσει αυτή η αλλαγή και είναι ανθρώπινο.
Την εμφάνιση του σαν villain θα κάνει ο Blackout, ο οποίος δεν ανήκει στη κλάσσικη rogues gallery του Spidey, και μένει να δούμε πως θα το χειριστεί αυτό ο Doc Ock, αφού δεν ξέρει σχεδόν τίποτα γι' αυτόν, πράγμα που θα τον δυσκολέψει πολύ στην επικείμενη μεταξύ τους μάχη.
Το τεύχος θα είναι στα ράφια τον Νοέμβριο, και σας συνιστώ άνετα να το προσθέσετε στη συλλογή σας, άσχετα αν είστε fan ή όχι του Superior Spider-man και της όλης φάσης με τον Doc Ock. Ο Spidey θα είναι παντα Spidey!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου