Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Έχουμε Batman!


Παρασκευή πρωί στη δουλειά. Είναι ώρα για το πρώτο μου διάλλειμα… “Θα χαζέψω στο internet” λέω με αφέλεια και ανοίγω τον λογαριασμό μου στο twitter. Βλέπω τη πρώτη αναφορά για Ben Affleck και Batman, χαμογελάω και δεν δίνω σημασία… «Φήμες- φούμαρα» μουρμουράω από μέσα μου και συνεχίζω. Παρακάτω κι άλλη αναφορά, κι άλλη, κι άλλη για να είμαι ακριβής.
Νοιώθω να με ζώνουν τα φίδια σαν τον Λαοκόωντα… Αυτό που ξεκίνησε σαν κακόγουστο αστείο, είναι τώρα θλιβερή πραγματικότητα, όταν τσεκάρω την είδηση σε έγκυρα site. “Ποιος ρε μάγκα?» λέω με φωνή Γεωργίου… «Ο τύπος έπαιξε τον Daredevil τον τυφλό και γκάβωσε εμάς ο πούστης!» Αμέσως αρχίζω να φτιάχνω ένα ανώμαλο καστ με Justin Bieber για Joker, Τζέσυ Παπουτσή στο ρόλο της Catwoman, και Kim Kardashian για Harley Quinn!
Επίσης πληροφορήθηκα ότι μάζεψαν υπογραφές και ζητάνε από την Warner Bros να ξανακάνει κάστινγκ για τον ρόλο. Δεν έχει περάσει ούτε μισή μέρα από την ανακοίνωση και ήδη γίνεται πανικός. Αποστολή εξετελέσθη για τη Warner, αν θέλετε τη γνώμη μου, που χτίζει από τώρα τον ντόρο της ταινίας.
Φυσικά δεν είμαι κανένα μέντιουμ για να ξέρω αν τελικά θα σκίσει ο Affleck ή όχι, αλλά θα προτιμούσα κάποιον πιο φρέσκο, πιο μπρουτάλ, και με αποδεδειγμένη επιτυχία σε όοοοοοοολες του τις ταινίες. Ναι Michael Fassbender εσένα κοιτάζω. Γιατί να μην έπαιρνε τον ρόλο ο Joseph Gordon-Levitt, που έσκισε στο Dark Knight Rises, ή ο Jeremy Renner που ήταν σούπερ σε Avengers και Bournes Legacy? Η λίστα είναι μεγάλη και είμαι σίγουρος πως όλοι έχουμε να προτείνουμε κάποιους αγαπημένους μας ηθοποιούς.
Αυτά λίγο-πολύ ήθελα να πω και ήδη νοιώθω καλύτερα. Τώρα που το σκέφτομαι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι υπομονή, να γυριστεί η ταινία πρώτα, να τη δούμε, και μετά να κάνουμε ατελείωτες συζητήσεις αν μας άρεσε ο Ben Affleck σαν Batman.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου