Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Superior Foes of Spider-Man #1 Review

Είχα πολύ καιρό να πέσω απ' τη καρέκλα μου απ' τα γέλια διαβάζοντας κάτι... Αυτό έγινε τη Παρασκευή το βράδυ όταν διάβασα το πρώτο τεύχος του Superior Foes of Spider-Man. Έχετε αναρωτηθεί τι ζόρι τραβάνε οι κακοποιοί? Τι θέματα έχουν, τι σκέψεις, τι ψυχολογικά τραβάνε? Όλα αυτά τα εξερευνά ο Nick Spencer, μόνο που τα ντοπάρει με τρομερές δόσεις χιούμορ!
Σκεφτείτε πόσες ιστορίες υπάρχουν εκεί έξω, σε σινεμά, τηλεόραση, βιβλία και κόμικς που εκθειάζουν τη ζωή και τα κατορθώματα των ηρώων... Λοιπόν ο Spencer λέει ένα μεγαλοπρεπέστατο "Screw this!" και μας παρουσιάζει τη ζωή μέσα από τα μάτια των μελών της Sinister Six, της εγκληματικής οργάνωσης που έχει βαρεθεί να κατατροπώνεται και να ρεζιλεύεται από τον φιλικό μας υπερ-ήρωα Spider-Man.
Ένα απ' τα αστειότερα σημεία του πρώτου τεύχους είναι ότι ενώ λέγονται Sinister Six, υπάρχουν μόνο 5 μέλη στη συμμορία, γεγονός που μαρτυρά τη προχειρότητα και το επίπεδο της εν λόγω συμμορίας!
Η αισθητική του βιβλίου είναι αξεπέραστη, τα πάνελ ρολάρουν με μεγάλη επιδεξιότητα, και η όλη φάση θυμίζει το στήσιμο σελίδων που συναντάμε και στο εξαιρετικό Hawkeye! Τα χρώματα είναι φυσικότατα και γαργαλάνε τα μάτια σου, ενώ η Νέα Υόρκη έχει αποδοθεί πιστότατα από τον Steve Lieber, και μπράβο του!
Σπάω το κεφάλι μου να βρω κάτι αρνητικό και το μόνο που βρίσκω είναι ότι δεν είδαμε κάποια μάχη ή κάποιο άλλο interaction με τον Spidey, πράγμα που δικαιολογώ και συγχωρώ γιατί είναι το πρώτο τεύχος. Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα προκύψουν απίστευτες μάχες και τρομερά γέλια!
Το δεύτερο τεύχος βγαίνει στις 7 Αυγούστου και ανυπομονώ να το ροκανίσω! Αν σας αρέσει ο Spider-Man , τότε θα λατρέψετε και τους κακούς του!

Βαθμολογία: 8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου