Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Batwoman: Για Πάντα Μίζερη

Το σήριαλ με τη Batwoman καλά κρατεί και σήμερα προστέθηκε άλλο ένα αξιοσημείωτο επεισόδιο. Στο πάνελ της DC στο Baltimore Comic Con βρισκόταν ο Dan Didio, ο οποίος προφανώς έπρεπε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την αποχώρηση των JH Williams III και WH Blackman από τη Batwoman.
Ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι υπήρχαν παράπονα από την ημέρα που η Batwoman απέκτησε τον δικό της τίτλο το 2006, αλλά η DC συνεχίζει να την υποστηρίζει σαν χαρακτήρα μέχρι σήμερα. (ας καγχάσω)
Ακούστε τώρα τη καλύτερη δικαιολογία του κόσμου (που έχει ακουστεί σε αυλή δημοτικού) από το στόμα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Dan Didio!
"Η Batwoman είναι μέλος της οικογένειας του Batman, και σαν αποτέλεσμα αυτού δεν θα έπρεπε να έχει μια χαρούμενη ζωή. Έχει αφιερώσει τη ζωή της να υπερασπίζεται άλλους, με κόστος τα προσωπικά της ένστικτα και τη προσωπική ζωή της."
ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ!!! Χτύπησε το κουδούνι και δεν πήγα ακόμα στο κυλικείο, ούτε αντάλλαξα τις διπλές τάπες μου, και θα με σκοτώσει η μάνα μου που λέρωσε τη καινούρια μου μπλούζα!
Με αυτό το σκεπτικό, ο Batman πρέπει να αυτοκτονήσει, ο Spidey να γίνει πρεζάκι και ο Wolverine guest star στα Παρατράγουδα! Δεν αξίζει την ευτυχία κανείς!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου