Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Gotham! Μια σειρά στη πόλη του Batman ΧΩΡΙΣ τον Batman!

Καλησπέρα σύντροφοι!

Έχετε παρατηρήσει πιστεύω το μοτίβο που χωρίς να θέλω έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες... Ποιο είναι αυτό? Μα να τα χώνω στη DC φυσικά!
Νέο επεισόδιο σήμερα: Το πρωί πληροφορήθηκα για την τέλεια νέα τηλεοπτική βόμβα που ετοιμάζει η Warner Bros με το κανάλι Fox, μια σειρά που θα λέγεται Gotham, που θα εστιάζει όχι στο γατάκι που λέγεται Batman, που είναι ίνδαλμα για άτομα 3 εώς 99 ετών, αλλά στον James Gordon, ΠΡΙΝ γίνει Commissioner Gordon και ΠΡΙΝ εμφανιστεί αυτός ο Batman...
Ιδιοφυές απ' όπου και να το πιάσεις... (ΟΧΙ!)
Θα μπορούσα να γκρινιάζω για σελίδες ολόκληρες γι' αυτή τη βλακώδη επιλογή, αλλά είπα να το ελαφρύνω λίγο και να κάνω ένα top 5 με φοβερές ιδέες για νέες σειρές! Πιάστε ποπ κορν...

5. Ο Φοιτητής
Πρόκειται για μια σειρά για έναν φοιτητή Φυσικής, που μια μέρα ΠΑΡΑΛΙΓΟ να τον δαγκώσει μια ραδιενεργή αράχνη και να αποκτήσει φοβερές ικανότητες... Αντι λοιπόν να γίνει υπέρ-ήρωας και να αφιερώσει τη ζωή του στη δικαιοσύνη, τον βλέπουμε να πηγαίνει με λεωφορείο και μετρό κάθε μέρα στη σχολή, να γίνεται ολοένα και καλύτερος ταβλαδόρος, να παρατάει τον φραπέ για τον φρέντο καπουτσίνο, να ψάχνει για σημειώσεις τελευταία στιγμή απο κάποια φοιτητική παράταξη κτλ.

4. Οι τέσσερις (Απλοί, όχι φανταστικοί)
Εδώ βλέπουμε 3 τύπους και μια τύπισσα, που ΔΕΝ είναι επιστήμονες, ΔΕΝ είναι αόρατοι, ΔΕΝ είναι φλεγόμενοι, ΔΕΝ έχουν σκληρό σαν πέτρα σώμα, και ΔΕΝ τεντώνουν τα μέλη του σώματος του μέχρι εκεί που δεν πάει... Επίσης ΔΕΝ αντιμετωπίζουν απειλές απ' το διάστημα ή άλλες διαστάσεις. Αν τύχει κάτι εκεί τριγύρω, τρέχουν με τα ποδηλάτακια τους και βοηθούν τη γιαγιούλα να μετρήσει τα ψιλά της για το σούπερ-μάρκετ...

3. Οι περιπάτητες
Στα πρότυπα του Walking Dead, συναντάμε ένα γκρουπ επιζώντων, που έχουν γλυτώσει από μια επιδημία ζόμπι, και προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον... Όχι, δεν βλέπουμε τα ζόμπια, ξέρουμε ότι είναι κάπου εκεί. Τους βλέπουμε να τρώνε όοοοολα τα γαριδάκια στο Carreffour (εγώ αυτό θα έκανα), να στέκονται πρώτοι στην ουρά στο λούνα παρκ, να βολτάρουν όλοι την ημέρα με τις αμαξάρες τους στους άδειους δρόμους, και πότε-πότε να την αράζουν σε καμιά άδεια έπαυλη.

2. Ο Τσαντισμένος
Ο Μάκης Νερντάκης είναι ένας επιτυχημένος επιστήμονας. Έχει βρει θεραπεία για το χτικιό, τη φαλάκρα, και τη σκουλαμέντρα! Έχει 14 νόμπελ, 2 όσκαρ, 6 έμμυ και μια πανέμορφη γυναίκα! Α! Κι ένα μωβ σώβρακο, που ποτέ δεν το βγάζει! Τι δεν έχει? Τη ψυχραιμία του!!! Κάθε λίγο και λιγάκι τον πιάνουν τα νεύρα του, γίνεται πράσινος απ' το κακό του (μεταφορικά, μην παίρνετε θάρρος ότι θα έχει κανά CGI εφέ), και τα διαλύει όλα! Καταλήγει στο Δαφνί.

1. Το μπουσουλήτο του Bourne
Μετά τη ταυτότητα του Bourne, την ανώτερότητα του Bourne, το τελεσίγραφο του Bourne, και τη κληρονομιά του Bourne, σας παρουσιάζω το prequel του franchise, με τίτλο: Το μπουσουλητό του Bourne! Εδώ βλέπουμε τον πράκτορα Bourne σε βρεφική ηλικία να βυζαίνει, να μπουσουλάει, να κάνει αγκού, να χέζεται, και να τρώει Bebelac. Ποιο ήταν το αγαπημένο του κουκλάκι? Χρώμα? Κουβερτάκι? Με ποια νανουρίσματα τον γλυκό-έπαιρνε?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου