Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Το Πεπρωμένο του Μίλτου Περσίδη (Review)

Σήμερα, το Comics in Greece, έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει το έργο δύο πολύ ταλαντούχων ανθρώπων, Το Πεπρωμένο του Μίλτου Περσίδη, με σενάριο του Βασίλη Χειλά και σχέδια-χρώματα από τον Άγγελο Κωνσταντίνου.
Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 2 κεφάλαια, τα οποία είναι γεμάτα δράση, μυστήριο, ανατροπές, και σπαρταριστούς διαλόγους! Μην σας ξεγελάνε οι πρώτες σελίδες, όπου ο κεντρικός ήρωας μας αφηγείται τα παιδικά του χρόνια με μεγάλες δόσεις αθωότητας... Η δράση και η πλοκή γίνεται ολοένα και πιο σκοτεινή σελίδα με τη σελίδα, και στο τέλος κανένας χαρακτήρας δεν είναι όπως είχατε την αφέλεια να πιστεύετε στην αρχή...
Ο Βασίλης Χειλάς, χρησιμοποιεί υπέροχα τη τεχνική του φλας-μπακ, καθώς ο Μίλτος Περσίδης, ο ήρωας μας αν, και βρίσκεται στο 1989 και προσπαθεί να λύσει ένα μυστήριο σχετικά με την οικογένεια του, μας παρουσιάζει γεγονότα του παρελθόντος με φυσική ροή, χωρίς να ξεχνά να μας δείχνει τι συμβαίνει στη τωρινή φάση της ζωής του. Τα χρώματα του Άγγελου Κωνσταντίνου δίνουν μια ξεχωριστή ζωντάνια στις σελίδες, και οι χαρακτήρες που έχει σχεδιάσει, σε αποπλανούν με τη φυσικότητα στις εκφράσεις τους!
Το τέλος του βιβλίου σε αφήνει με μια αγωνία για τις τύχες των πρωταγωνιστών και για τη τροπή που θα πάρουν τα γεγονότα, και δεν μπορείς παρά να ελπίζεις ότι το επόμενο βιβλίο θα πέσει σύντομα στα χέρια σου!
Κυκλοφορεί από τη Phase Productions, αποτελείται από 50 χορταστικές σελίδες, και διατίθεται σε πολύ ελκυστική τιμή. Ορμήξτε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου