Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Οι Agents of SHIELD καταλαμβάνουν τα εξώφυλλα της Marvel τον Νοέμβριο-Λίγα λόγια για τη τηλεοπτική σειρά

Μετά από μήνες σπάω το σερί και δεν θα κράξω τη DC για κάποια κίνηση της στη σκιακιέρα της διεθνούς σκηνής comics!
Χαζεύοντας στο ιντερνέτι, έπεσα πάνω στα εξώφυλλα που θα λανσάρει η Marvel τον Νοέμβριο, προσπαθώντας να προμοτάρει καλύτερα τη νέα τηλεοπτική σειρά Agents of SHIELD. Η εν λόγω σειρά, ενώ έκανε δυνατό ντεμπούτο τη προηγούμενη βδομάδα από άποψης τηλεθέασης, δεν τα κατάφερε τόσο καλά στο δεύτερο επεισόδιο, με αποτέλεσμα να χάσει περίπου το 30% των τηλεθεατών της. Επίσης, η σειρά δεν λαμβάνει και τις καλύτερες κριτικές από τον δημιουργό της ομάδας SHIELD στα κόμιξ, Jim Steranko...
Έχοντας δει τα πρώτα επεισόδια, δεν μπορώ να πω ότι έχω πορωθεί ιδιαίτερα, αν και είμαι κομιξομανής και τηλεορασάκιας. Πιάνω συνεχώς τον εαυτό μου να κλείνει τα μάτια και τα αυτιά σε όσες ατέλειες παρατηρήσω ή ακούσω από αλλού... Για παράδειγμα, ο Agent Coulson είναι κρυόκωλος και ατσαλάκωτος, τα αστεία είναι χαζά ή κρύα, και η γενικότερη ατμόσφαιρα της σειράς είναι τζούφια.
Επανέρχομαι στα εξώφυλλα που θα δούμε τον Νοέβριο, δεν διστάζω να πω ότι είναι καρακιτσαριό!!! Χαθήκανε οι ταλαντούχοι cover artists? Έπρεπε να βάλουν στημένες φωτό? Μπλιαχ! Σόρυ Marvel, αλλά δεν θα σου δώσω τα πολυδουλεμένα ευρουλίνια μου γι' αυτά τα εκτρώματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου