Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Τι είδα στο bazaar comics του Comicdom!

Κυριακή εχθές, καλός καιρός, ευκαιρία για καφεδάκι και κομιξοσυνάντηση στο κέντρο της Αθήνας! Γέμισα τη τσέπη μου λεφτά, φόρεσα χαμόγελο και καβάλησα τον Ηλεκτρικό για Ομόνοια. Προορισμός μου το Γκρι Καφέ στη πλατεία Εξαρχείων, όπου και προγματοποιήθηκε το παζάρι συλλεκτικών κόμιξ, και όχι μόνο, υπό την αιγίδα του Comicdom!
"Έφερα αρκετά λεφτά?" είπα από μέσα μου... "Η νεκροψία θα δείξει" μουρμούρισα και όρμησα στους πάγκους! Με το πρώτο ψάχουλεμα στις κούτες, κατάλαβα ότι θα πέρναγα ευχάριστα και εποικοδομητικά (για τη συλλογή μου) την ώρα μου. Οι επιλογές πολλές! Ακριβά, φθηνά, σπάνια, κλασσικά, ελληνικά, ξένα, όλα τα comics ήταν εκεί και με παρακαλάγανε να τα υιοθετήσω... Είτε έψαχνες για κάτι από Golden Age, Silver, Bronze, μοντέρνα, variant, ολοκληρωμένα σετ, ή διάφορους τόμους, αποκλείεται να μην το έβρισκες. Μέχρι και πιτσιρίκια 10 χρονών είδα, που ήρθαν να αγοράσουν Superman και Batman με το κιλό!
Οι τιμές ήταν λογικότατες, οι συλλογές προς πώληση αρτιότατες, και οι πωλητές χαμογελαστοί, εξυπηρετικοί και ευδιάθετοι! Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Α, ξέρω! Θέλω το Comicdom να διαργανώνει ανά μερικούς μήνες το συγκεκριμένο event, για να κινούνται τα τεύχη συχνότερα ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους, και για να υιοθετήσω ακόμα πιο πολλά διαμαντάκια!
Συγχαρητήρια λοιπόν στο Comicdom, για την επιτυχημένη οργάνωση του συγκεκριμένου event, και να μην επαναπαύεται στις δάφνες του, γιατί περιμένουμε κι άλλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου