Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Το πιο hot cosplay ΟΛΩΝ των εποχών!Ετοιμαστείτε να σας φύγει το μούσι! Συνοδέψτε τα παιδιά έξω απ’ το δωμάτιο, παρ’ τε ένα Evian να ψεκάσετε το πρόσωπο σας, γιατί η θερμοκρασία πρόκειται να χτυπήσει 40άρι μ’ αυτά που θα δείτε…

Disclaimer: Το Comics in Greece δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν εμφράγματα, ή άλλες καρδιακές παθήσεις που θα προκληθούν από τη θέαση των παρακάτω εικόνων.
Ironhide και Bumblebee


Βρε αγόρια μου! Σοβαρά τώρα… Από πού παίρνει αέρα ο κώλος σας? Που κατουράτε? Δεν λέω, γαμάτη η φωτογραφία, αλλά αξίζει τον κόπο να ψοφήσετε μόνο και μόνο για να βγάζουν φωτό μαζί σας διάφοροι τυχάρπαστοι στο convention?


Diablo
Άλλο ένα παλλουκάρι που ποζάρει όλο καμάρι στο σαλόνι της μαμάς του! «Έλα ρε μαμά, μου τη δίνει το φωτιστικό που κρέμεται από πάνω μου! Μου χαλάει τη ποζεριά!» Φέρεται να λέει ο φέρελπις νέος μέσα απ’ τη στολή του. «Να δω διάολε μεταμορφωμένε (πετυχημένη η παρομοίωση από τη μαμά) πότε θα ξεπεράσεις αυτή τη τρέλα με τα διαόλια! 30 χρονών έχεις φτάσει!»

 
Wookies 

Είναι φυσική η τρίχα αναρωτιέμαι? Θα πρέπει να μαδήθηκαν πολλές Ινδές για να φτιαχτούν αυτά τα κοστούμια… Αλλά και τι χρήμα θα έβγαλαν… Λοιπόν, έχουμε και λέμε, 3 δολάρια η τούφα επί …. Ε? Τι κάνω εκεί? Κάτι δικά μου σκέφτομαι μπας και βγάλουμε κανά φράγκο!

Wampa  

Πφφφ! Φανταστείτε ιδρωτίλα που θα παίζει εκεί μέσα… Η ιδέα μου είναι ή έχει κιτρινίσει η στολή από τη βρώμα και τη σαπίλα?
 
Leather Batman 


 

Αυτός ο Batman σίγουρα θα παρακαλάει να σκάσει μύτη ο Mr. Freeze και να τον δροσίσει με την οπλάρα του! Αυτή που βγάζει το παγωμένο άσπρο υγρό που λατρεύει ο συγκεκριμένος Batman… Εεεε, ξεφύγαμε λίγο… Μα καλά ρε μάστορα! Μαύρο λάτεξ, δέρμα, PVC, ξέρω ‘γω τι ανώμαλο υλικό διάλεξες για τη στολή σου? Αναρωτιέμαι πως θα έχει ντύσει τον Robin…

 
RoboCop 
   
Ο Χριστός κι η μάνα Του! Τι κονσερβοκούτι έφτιαξε ο τύπος? Αμ τα γάντια? Μακράν η πιο κακόγουστη στολή μέχρι στιγμής…


Stay Puft Marshmallow Man
 
Γουάου! Η πιο καυτή στολή ever! Πόσο παίδαρος παίζει να είσαι, πόσο κυνηγός, όταν έχεις τα balls of steel για να σκάσεις μύτη μ’ αυτή τη στολή… Πως λεγόταν να δεις? Ζαχαρούλης, Ζαχαράνθρωπος? Κάτι τέτοιο πάντως. Δεν είναι αξιολάτρευτος? Ο εμετός μου κάνει εμετό τώρα…
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου