Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Συνέντευξη του Joe Casey!

Comics in Greece:

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της Image όταν τους ανακοίνωσες ότι ήθελες να λανσάρεις ένα βιβλίο με τον τίτλο Sex?

Joe Casey:

Για να είμαι ειλικρινής, με ξέρουν πολύ καλά εκεί πέρα. Έχω κάνει πολλά διαφορετικά βιβλία με την Image τα τελευταία χρόνια. Όταν τους είπα λοιπόν για το συγκεκριμένο βιβλίο, τον τίτλο, και για τι πρόκειται ακριβώς, η αντίδραση τους σε γενικές γραμμές ήταν: «Φερ’ το, τι περιμένεις?» Και όλοι μαζί ανακουφιστήκαμε όταν η σειρά έκανε τόσο καλές πωλήσεις.

Comics in Greece:

Πως αισθάνεσαι όταν λαμβάνεις ένα γράμμα από έναν θυμωμένο αναγνώστη, που είναι εντελώς αντίθετος με τη δημιουργία σου?

Joe Casey:
Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συζήτηση. Δεν ξέρω γιατί κάποιος να θυμώσει με οποιαδήποτε μορφή τέχνης, αλλά αν αυτή είναι η αντίδραση του, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν έχουν δώσει τα λεφτά τους, που έκαναν πολύ κόπο για να τα βγάλουν, για να αγοράσουν το βιβλίο, είναι δικαίωμα τους να έχουν όποια αντίδραση θέλουν.

Comics in Greece:
Θα δούμε τον Simon Cooke να βάζει τη στολή του και να γίνεται ο Armored Saint και πάλι?

Joe Casey: 
Αυτή είναι η ερώτηση του 1 εκατομμυρίου... σωστά? Και η απάντηση είναι... Συνεχίστε να διαβάζετε!
 
Comics in Greece:
Πιστεύεις ότι όλοι η σούπερ-ήρωες είναι σεξουαλικά καταπιεσμένοι σαν τον Simon Cooke?

Joe Casey: Αυτό πραγματικά δεν το ξέρω. Απλά υποθέτω ότι ορισμένοι σούπερ-ήρωες είναι το ίδιο απελευθερωμένοι, όσο είναι ο καθένας μας. Απ' την άλλη, το είδος του σούπερ-ήρωα που κατατάσσουμε στους αστικούς εκδικητές, κρατάνε πολλά πράγματα καταπιεσμένα στο υπόγειο της ψυχής τους...

Comics in Greece:
Ο Bounce είναι ένας νεαρός αλλά πολύ προβληματικός υπέρ-ήρωας. Πιστεύεις ότι αυτός και ο Peter Parker, είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος? Θέλεις να καταρρίψεις το αρχέτυπο του Peter Parker?

Joe Casey:

Δεν είμαι σίγουρος τι είναι το αρχέτυπο του Peter Parker, αλλά σ’ αυτό το σημείο που έχει φτάσει το βιβλίο, ελπίζω οι αναγνώστες να έχουν καταλάβει ότι κάτι πολύ μεγαλύτερο συμβαίνει στους χαρακτήρες! Το σχέδιο μου ανέκαθεν ήταν να ξεπεράσω το Spider-Man DNA, στο οποίο στηρίχτηκε αρχικά το βιβλίο. Είναι όλα μέρος της χαράς! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου