Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός με δώρα από το Star Comics!Έρχονται Χριστούγεννα, και όλοι κάνουμε τα εορταστικά μας σχέδια! Που θα πάμε, με ποιους θα περάσουμε τις γιορτές, τι θα φάμε, τι θα πιούμε, και τι θα φορέσουμε. Και όλοι μα όλοι σκεφτόμαστε τα δώρα! Τι θα μας πάρουνε, αλλά και τι δώρα θα κάνουμε εμείς στα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Φέτος τις γιορτές λοιπόν, να υπολογίζετε ότι θα λάβετε άλλα δύο υπέροχα δώρα! Το Comics in Greece με την ευγενική προσφορά του Star Comics http://www.starcomics.gr/ σας χαρίζουν μια ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ φιγούρα του Joker, βασισμένη στη τελευταία εμφάνιση του στο Death of the Family ΚΑΙ δύο ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΑ playset Doctor Who, το Cold War και Dalek Invasion!
Το μόνο που έχετε να κάνετε για να αποκτήστε ένα απ’ αυτά τα υπέροχα δώρα, είναι απλά να διαλέξετε ποιο από τα 2 επιθυμείτε! Αυτό το κάνετε με σχόλιο σας στο blog, ή με σχόλιο σας στη σελίδα facebook του blog https://www.facebook.com/comics.ingreece ή στη σελίδα του Star Comics στο facebook https://www.facebook.com/pages/star-comics/147349903714 .
Τη Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν οι 2 νικητές, που θα προκύψουν από διαφορετικές κληρώσεις, μία για κάθε δώρο!
Καλή επιτυχία!9 σχόλια: