Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Τα βυζιά της Wonder Woman δεν είναι θέμα!Έχει παρατραβήξει το αστείο. Μια ματιά να ρίξει κανείς στα διεθνή sites που καλύπτουν τις ειδήσεις από τη ποπ κουλτούρα, θα καταλάβει. Ούτε τα social media είναι άμοιρα ευθυνών για τις υπερβολικές διαστάσεις που έχει λάβει η συζήτηση γύρω από τον σωματότυπο της Gal Gadot, για το αν είναι αρκετά σωματώδης ή όχι, και για το αν έχει μεγάλα βυζιά, ή αν θα πρέπει να έχει ένα βυζί, με το σκεπτικό ότι θα υποδυθεί μια Αμαζόνα.
Δηλαδή δεν υπήρχαν άλλες ειδήσεις να σχολιαστούν από μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων σαν κι αυτή του Hollywood? Ο κόσμος έχει πάθει ψύχωση με τα βυζιά, όλα τα μετράμε και τα υπολογίζουμε σε βυζιά, κωλομέρια, και κοιλιακούς! Το 2015 θα βγει στους σινεμάδες το Man of Steel 2 Batman/Superman/Wonder Woman/Green Lantern εναντίον Lex Luthor ή όπως αλλιώς θα λέγεται, και εμείς μετράμε πόσο μεγάλα είναι τα μπράτσα της Gadot
Κανείς, ή για να είμαι ακριβής, ελάχιστοι δείχνουν να ενδιαφέρονται για τα πιο καίρια ερωτήματα που εγείρει αυτή η ταινία: 1)θα είναι ένα ακόμη πορνό καταστροφής πόλεων σαν τη πρώτη ταινία? 2) Αφού πάνε να στριμώξουν Superman, Batman, Wonder Woman, (και Green Lantern σύμφωνα με τελευταίες φήμες) σε μια ταινία, γιατί δεν τη μετονομάζουν σε Justice League? 3) Με τόσους πρωταγωνιστές, θα υπάρχει μια συνοχή στην ιστορία, θα εμβαθύνουν στον καθένα απ’ αυτούς όσο πρέπει, ή θα γίνει ένα πασάλειμμα χαρακτήρων, μόνο και μόνο για να ορμήξουν στη μάχη με τους κακούληδες? 4) Μήπως ο Affleck μετάνιωσε ή αρρώστησε, και θα ξαναγίνει το casting για τον Batman? (Αστειεύομαι…) ή όχι?
Η Wonder Woman έχει μια ιστορία πάνω από 70 χρόνια και πως της το αναγνωρίζουμε? Τη στριμώχνουμε σε μια ταινία με άλλους σούπερ ήρωες, και ασχολούμαστε με το αν θα είναι όμορφη και βυζαρού! Δεν της δίνουμε δική της ταινία γιατί ποιος θα την έβλεπε μωρέ? Μια γκόμενα είναι που κρατάει ένα λάσο και φοράει και στέμμα. Αν θέλεις λάσο και στέμμα, άντε δες «Μικρό μου Πόνυ»… Αυτή είναι η σεξιστική άποψη που επικρατεί στο λαμπερό Hollywood.  Μην ανησυχείτε όμως, κινητή αφορμή για αυνανισμό θα είναι… Σας το εγγυώμαι 100%, και ελπίζω να ησυχάσατε μ’ αυτό. Δεν έχει συμφέρον η Warner Bros να μην τη παρουσιάσει εκθαμβωτική και υγρό όνειρο του κάθε φαν εκεί έξω.
Το μόνο που θέλω απ’ αυτή τη ταινία είναι να έχει ωραίο σενάριο σε συνδυασμό με έντονη δράση. Πιο πολύ αγχώνομαι για τις υποκριτικές ικανότητες της Gadot, παρά για το κορμί της. Δεν θέλω να είναι σαν αγγούρω δίπλα στον Supes και τον Batman... Και να γκρεμοτσακιστεί ο Affleck! (Δεν πειράζει που το ξαναλέω, ε?)
Καλή χρονιά σε όλους τους αναγνώστες μας! Το αξίζετε!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου