Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Η «6» έρχεται τον Απρίλιο και έχει ένα σχέδιο…Με χαρά σας ανακοινώνω ότι η Dynamite Entertainment αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι κι άλλο comic από το σύμπαν του Battlestar Galactica! Η μίνι σειρά 5 τευχών θα λέγεται Battlestar Galactica: Six, και όπως καταλαβαίνετε ο προβολέας θα είναι πάνω στο αγαπημένο μας ανθρωπόμορφο Cylon που ακούει στο όνομα «6»!
Η ιστορία διαδραματίζεται πριν τον μεγάλο πόλεμο με τα Cylon. Στο πλανήτη Leonis, βρίσκεται φυλακισμένη σε μια ψυχιατρική πτέρυγα, μια γυναίκα με το όνομα Eve. H μαντάμ, ταλαιπωρείται από οράματα θανάτου και πόνου, και έχει μνήμες από έναν κόσμο που δεν έχει δει… Είναι για ζουρλομανδύα, ή συμβαίνει κάτι πέρα από τις γνώσεις της και τις δυνάμεις της?
Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τη τηλεοπτική σειρά Battlestar Galactica, θα αναγνωρίσουν αμέσως την εξέλιξη της «6», καθώς μαθαίνει να ζει, να αγαπάει, και να μισεί (και πολλά άλλα ακατάλληλα για ανηλίκους). Οι υπόλοιποι πουλάκια μου, που διαβάζετε αυτό το site και δεν γνωρίζετε τι θα πει Battlestar Galactica, σας συμβουλεύω να πιάσετε αμέσως δουλειά και να δείτε όλους τους κύκλους και τις ταινίες… Πρόκειται για μια σειρά επιστημονικής φαντασίας, ορόσημο για τη τηλεόραση και τη ποπ κουλτούρα γενικότερα!
Η μίνι σειρά ξεκινά τον Απρίλη, από τη πένα του J.T. Krul, με καλλιτέχνη τον Igor Vitorino, και εξώφυλλα από τους Jenny Frison και Chris Bolson. Αυτό που θα κάνει όμως τους fans να λιώσουν, είναι το εξώφυλλο με τη Tricia Helfer...
So say we all!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου