Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Τι θα ήθελα από το X-Men: Days of Future PastΚοιτώντας τα εξώφυλλα του περιοδικού Empire για το Days of Future Past, ήταν αδύνατον να μη παρατηρήσω τα κουστούμια των ηρώων (ή την απουσία τους). Ας σηκώσουν το χέρι όσοι έχουν ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΕΙ να βλέπουν τον Wolverine με φανελάκι Τσάκωνα. Φαντάζομαι είναι εκατομμύρια…
Θα ήθελα να δω λοιπόν φανταχτερά κουστούμια! Πολύχρωμα, γυαλιστερά κουστούμια! Το να φοράς δερμάτινο μπουφάν με άσπρο φανελάκι δεν είναι blockbuster, είναι cosplay στο Aiowa Comic Con 1987! Γενικά γιατί φοράνε όλοι δερμάτινα; Σε καναδυό περιπτώσεις είναι ωραίο, αλλά οι περισσότεροι φαίνονται σαν να ξεπήδησαν από την εμφάνιση του Ρακιτζή στη Eurovision!
Επίσης πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε έρωτα μεταξύ μεταλλαγμένων; Κάτι θυμάμαι αμυδρά για τον Cyclops και τη Jean Grey στις πρώτες ταινίες αλλά δεν ήταν και κάτι συνταρακτικό. Οι X-Men μπορεί να είναι παντοδύναμα όντα, αλλά 50 χρόνια τώρα έχουμε δει ότι κάνουνε τα πάντα για χάρη της αγάπης, κι αυτό είναι που τους κάνει τόσο αγαπητούς και προσιτούς στο κοινό.
Το θέμα του ταξιδιού στον χρόνο πάντα με μπέρδευε. Είτε έβλεπα Back to the Future είτε Dragonball, με το που ξεκινούσε το time travelling έχανα τη μπάλα… Και όσο προσπαθούσα να ξετυλίξω το κουβάρι στο μυαλό μου, τόσο πιο πολύ μπερδευόμουνα. Δεν ήταν λόγος να σταματήσω να βλέπω κάτι, χαιρόμουν με τις εξελίξεις στο σενάριο, αλλά δεν μπορούσα να εξηγήσω τα πως και τα γιατί και τις συνέπειες του ταξιδιού στον χρόνο. Εύχομαι το time travelling σ’ αυτή τη ταινία να είναι πιο απλό για να το καταλάβει ο απλός κοσμάκης.
Δεν θυμάμαι να έχω γελάσει ποτέ σε ταινία X-Men. Αυτό θέλω να αλλάξει οπωσδήποτε. Πιστεύω πως υπάρχει ο χώρος σε μια τέτοια ταινία να ακουστούν και κάποια (καλά) καλαμπούρια. Αρκετά με το δράμα πια!
Θέλω Sentinels με το κιλό! Στον ουρανό, στους δρόμους και στις θάλασσες. Δεν νοείται ταινία X-Men χωρίς τη παρουσία μισητών Sentinels. Απορώ που αντέξαμε τόσες ταινίες χωρίς αυτά. Απ’ ότι όλα δείχνουν όμως, στο Days of Future Past θα έχουμε Sentinels και υπερπαραγωγή μάλιστα! Εύγε!
Αν είχαμε και τον Nightcrawler στο line up, πιστεύω ότι θα έκανε τρομερό παρεάκι με Wolverine και μια νεότερη Storm! (Μπηχτή για τη Halle Berry ήταν αυτό;-σαν δεν ντρέπεσαι…) Μ’ αυτά και μ’ αυτά με έπιασε ανυπομονησία! Αν σκεφτούμε όλα τα παραπάνω, πιστεύω ότι θα απολαύσουμε μια ωραία ταινία, με πολλές συγκινήσεις και δυνατές στιγμές. ΜΑΚΑΡΙ να βγω αληθινός!

S.A.G.A.P.O.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου