Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

"Στιγμές που χάθηκαν στα καρέ" του Γιώργου Κοσκινά

Καλησπέρα παίδες!
Έχουμε καιρό να τα πούμε αλλά μην στεναχωριέστε. Ακόμα και τις μέρες που δεν δημοσιεύω κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν εργάζομαι για το blog ή ότι δεν σκέφτομαι ιδέες και τρόπους να το καλυτερεύσω.
Επίσης ξέρετε ότι δίνω μεγάλη σημασία στους ανθρώπους. Μπορεί να γράφω για πολλά πράγματα, αλλά όταν πρόκειται για έλληνες δημιουργούς, κοιτάζω πρώτα απ' όλα να είναι ζεστοί και αξιόλογοι άνθρωποι...
Έτσι έγινε και με τον Γιώργο Κοσκινά, αρχισυντάκτη του http://comicstrades.me/ . Μια παλιά καραβάνα των comics, αν μου επιτρέπετε την έκφραση! Ο αγαπητός Γιώργος λοιπόν, τα τελευταία 4 χρόνια, βασάνιζε το μυαλό του με μια υπέροχη και δύσκολη σκέψη. Τι έχει μείνει στο μυαλό μας αλλά και τη καρδιά μας από τα άπειρα comics που έχουμε καταβροχθίσει από τη παιδική μας ηλικία εώς σήμερα; Η απάντηση βρίσκεται στο βιβλίο του, "Στιγμές που χάθηκαν στα καρέ". Ένα ανθολόγιο αναμνήσεων, που θα σε κάνει να αναφωνήσεις: "επ, κι εγώ το διάβαζα αυτό!" ή "τι μου θύμισες τώρα..."
Κάθε τεύχος από τα 6 συνολικά που σκοπεύει να εκδόσει ο Γιώργος Κοσκινάς θα περιέχει 4 αυτοτελείς ιστορίες βγαλμένες από τα εικονογραφημένα βιβλία που γέμιζαν τις ώρες μας όταν ήμασταν παιδιά! Κάνε αυτό το βιβλίο δώρο στον εαυτό σου, όποια κι αν είναι η ηλικία σου. Αν είσαι νεαρός, θα γνωρίσεις μια μαγευτική και χρυσή περίοδο των ελληνικών comics! Αν τα χεις τα χρονάκια σου, είναι ευκαιρία να τα ζήσεις όλα αυτά σαν όνειρο από την αρχή!
Όπως και να χει, δεν θα πρέπε να λείπει απ' τη συλλογή σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, το ξέρω, αλλά ένα ενδιαφέρον βιβλίο σαν κι αυτό ποτέ δεν χάνει την αξία του και σας κάνει πιο πλούσιους... στη ψυχή.
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πλους, και μπορείτε να το παραγγείλετε στο 2661 035191. Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα – Σάββατο 11 το πρωί – 3 μεσημέρι και 6 το απόγευμα – 11 το βράδυ.

Καλοτάξιδο Γιώργο, και καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου