Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας κάνει ρατσιστικό πογκρόμ μέσα από comics

Τελικά τι Χρυσή Αυγή, τι κυβέρνηση της Αυστραλίας... Τα ίδια σκατά παντού! Κι ας διαφημίζεις τη κουλτούρα σου και το κράτος σαν προοδευτικό, όταν πρόκειται για Αφγανούς μετανάστες τότε μεταμορφώνεσαι σε Χίτλερ και προπαγανδίζεις μέχρι αηδίας...
Είχα την ατυχία να δω με τα ίδια μου τα μάτια το ρατσιστικό μανιφέστο σε μορφή comic που χρησιμοποιεί η Αυστραλία για να σταματήσει τους Αφγανούς μετανάστες απ' το να εισέλθουν πάρανομα στη χώρα με βάρκα... Βέβαια η ιδέα είναι πανηλίθια αλλά το σκεπτικό από πίσω είναι τερατούργημα!
Έχω την ακατανίκητη επιθυμία να φτύσω στα μούτρα του προηγούμενου πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Kevin Rudd, που το ξεκίνησε, στα μούτρα του νυν, Tony Abbott, που το συνεχίζει και στα μούτρα του καλλιτέχνη (!) που το δημιούργησε. Είναι ντροπή και αίσχος να χρησιμοποιείς το ταλέντο σου για τέτοια κατασκευάσματα μισανθρωπισμού.Απ' την άλλη, γιατί πέφτω απ' τα σύννεφα για τη πολιτική του συγκεκριμένου κράτους; Οι Αυστραλοί όπως και οι κάτοικοι των ΗΠΑ, δεν θα πρέπει να λογίζονται σαν ενιαίο έθνος. Τι ήταν η Αυστραλία προτού γίνει το κράτος που είναι σήμερα; Μια φυλακή, ένας τόπος εξορίας και τυχοδιωκτισμού για όλα τα αποβράσματα της δυτικής κοινωνίας. Η ιστορία μας διδάσκεί ότι οι ευρωπαίοι άποικοι έφεραν μαζί τους ένα σωρό αρρώστιες και επιδημίες με αποτέλεσμα να πεθάνει μεγάλο μέρος του ιθαγενούς πληθυσμού της χώρας. Μεγάλο μέρος των ιθαγενών πέθανε και από τις συγκρούσεις με τον στρατό της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Με λίγα λόγια οι Ευρωπαίοι έφεραν χτικιό και πόλεμο στην Αυστραλία, αφάνισαν και ώθησαν στο περιθώριο τον ιθαγενή πληθυσμό και κατοχύρωσαν με τη βία έναν τόπο που δεν τους ανήκει! Γιατί να μου φαίνεται περίεργο ότι αυτοί οι "κύριοι" είναι υπεύθυνοι για αυτό βδέλυγμα που έχουν το θράσος να το ονομάζουν πολιτική καμπάνια; Επειδή φοράνε ακριβά κοστούμια; Πρέπει να είσαι τουλάχιστον καθυστερημένος αν δεν έχεις καταλάβει ότι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες και απατεώνες του κόσμου είναι αυτοί με τα ακριβά ρούχα, τους καθωσπρέπει τρόπους και τις πιο σημαντικές θεσάρες.
Και για να είναι σίγουροι ότι θα το πάρεις το μήνυμα, η φράση στη τελευταία σελίδα δεν σου αφήνει περιθώριο αμφίσβητησης: "Αν έρθεις στην Αυστραλία με βάρκα χωρίς βίζα, δεν θα μείνεις στην Αυστραλία."
Τώρα που το σκέφτομαι, κι οι πρόγονοι του πρωθυπουργού πάνω σε βάρκα ήρθανε και μετανάστες ήτανε. Και στη τελική ποιος δεν έχει πρόγονους μετανάστες; Με ποιο δικαιώμα μιλάει λοιπόν ο απόγονος κακούργων και μεταναστών ότι αυτός δεν ανέχεται άλλους μετανάστες και οι παραβάτες θα τιμωρούνται παραδειγματικά; Φτυσ' τα μπούτια σου μωρή μπετούγια!
Παραθέτω και τα όπτικά ντοκουμέντα. Όποιος έχει τα άντερα ας αντιδράσει, οι υπόλοιποι ας αλλάξουν κανάλι ή στάτους στο facebook.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου