Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Ο Dan Slott μαθαίνει τον Spidey να έρπεται!

Αφού έφαγε ένα χρόνο από τη ζωή του (και τη ζωή μας βέβαια), να αφηγείται τις περιπέτειες ενός ανωμαλιάρη Spider-Man, ο Dan Slott, ο φονιάς του Peter Parker, που ασέλγησε στο κορμάκι του, αφού του έχωσε με το ζόρι το μυαλό του Doc Ock μέσα του, επιστρέφει με μια ιστορία σταθμό-ερωτικό γράμμα προς τον Spidey... Να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα comic πάνω;
Η νέα μίνι σειρά 5 τευχών που ετοιμάζει πυρετωδώς ο Dan Slott με τον Ramon Perez ονομάζεται "Learning to Crawl" και θα αφηγείται την ιστορία του νεαρούλη Peter Parker ακριβώς μετά το θάνατο του πολυαγαπημένου του Uncle Ben... Χρονολογικά τοποθετείται μεταξύ της πρώτης εμφάνισης του λατρεμένου μας Αραχνάκια στο Amazing Fantasy #15 και του Amazing Spider-Man #1.
Ο Spider-Man γνωρίζει ήδη ότι με μεγάλη δύναμη, έρχεται και μεγάλη ευθύνη, αλλά στην ουσία δεν ξέρει τι να κάνει με τη δύναμη αυτή. Αν θυμάστε, δεν έκανε περιπολίες πριν από τα Amazing Spider-Man #3, #4... Τι έκανε πιο πριν; Δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε πάω να πιάσω τον Vulture. Ένα μεγάλο άγχος του ήταν τα λεφτά και η θεία May. Αυτό ήταν το μονοπάτι που τον οδήγησε στο να γίνει ο ήρωας που όλοι ξέρουμε και λατρεύουμε. Δεν έγινε ήρωας από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτή την ανείπωτη ιστορία θα ζήσουμε στις σελίδες του "Learning to Crawl", τις πρώτες 60 μέρες του Peter Parker σαν Spider-Man!
Όσο για τον κακό της υπόθεσης; Μην περιμένετε κάποιον ήδη γνωστό super villain να ενορχηστρώνει κάποιο μεγαλεπήβολο σχέδιο εναντίον του Spider-Man, ξεκαθαρίζει ο Slott. Θα είναι τόσο noob, όσο κι ο Parker.
Μεγάλο ρόλο θα παίξει στην ιστορία και το καλλιτεχνικό στυλ του Ramon Perez! Νοσταλγικό και με σαφείς αναφορές στον Steve Ditko, θα σας πάει δεκαετίες πίσω! (Με τη καλή έννοια όμως!) Και η στολή; Μεγάλη αράχνη στο στήθος και μεμβράνη κάτω απ' τα χέρια! Μας απογειώνει!
Το "Learning to Crawl" θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το relaunch του Amazing Spider-Man που θα γίνει τον Απρίλιο. Έχω μεγάλη αγωνία και περιέργεια να δω τι θα βγάλει απ' το μανίκι του ο Slott. Με το Superior Spider-Man, έχασε μεγάλο μέρος των θαυμαστών του και κατηγορήθηκε αδίκως ότι καταστρέφει τον χαρακτήρα. Οι αναγνώστες που έχασε ο Spider-Man (αν έχασε), θα έφευγαν έτσι κι αλλιώς. Ο Superior Spider-Man ήταν απλά η αφορμή. Σας βάζω στοίχημα λοιπόν ότι οι ίδιοι που σταύρωσαν τον Slott για το Superior Spider-Man, θα είναι οι ίδιοι που θα τον αποθεώσουν για το "Learning to Crawl" και το relaunch του Amazing Spider-Man. Προσωπικά, ανυπομονώ!

Το "Learning to Crawl" κυκλοφορεί το Μάιο από τη Marvel με αρίθμηση 1.1 εώς 1.5.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου