Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Στηρίξτε το «I, Blogger»!


Με χαρά σας ανακοινώνω, τη προσπάθεια έκδοσης του βιβλίου μου, με τίτλο: «I, Blogger», το οποίο είναι άρρητα συνδεδεμένο με το περιεχόμενο του blog. Το Comics in Greece γίνεται ενός έτους τον Μάρτιο, και τι καλύτερος τρόπος να γιορτάσω τα γενέθλια του, από την συλλογή των καλύτερων θεμάτων του σε ένα βιβλίο 100 σελίδων!
Επειδή η κατάσταση στο χώρο των εκδόσεων στην Ελλάδα είναι χειρότερη κι από σεληνιακό τοπίο, και επειδή δεν έχω ούτε μπάρμπα στη Κορώνη, ούτε είμαι διάσημος απ’ τη τηλεόραση, ούτε πλούσιος, ούτε χωμένος σε καμιά παντοδύναμη κλίκα, στράφηκα στην αυτοέκδοση και στη πλατφόρμα χρηματοδότησης του www.groopio.com  . Crowd funding the Greek way δηλαδή! Έχω βάλει στόχο να μαζέψουμε 450 Ευρώ, τα οποία μόλις και μετά βίας καλύπτουν τα έξοδα για την έκδοση μερικών αντιτύπων και τη ταχυδρομική αποστολή τους πανελλαδικά. Αν όλα πάνε ρολόι, το βιβλίο θα είναι έτοιμο λίιιιιγο πριν το φετινό Comicdom Con!
Με αφορμή το blog, έχω γνωρίσει αυτό τον καιρό πολλά εκπληκτικά άτομα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό! Το μόνο που σας ζητάω φίλοι μου, είναι να στηρίξετε αυτή τη προσπάθεια με όποιον τρόπο μπορείτε. Ένα like, ένα share ή ένα tweet στα ποστ που έχουν να κάνουν με τη καμπάνια χρηματοδότησης του βιβλίου είναι παραπάνω από αρκετό! Βοηθάει στο να μαθευτεί η καμπάνια. Έστω πείτε μου καλή επιτυχία και στείλτε μου θετικό κάρμα! Κι απ’ αυτό θέλω! Τώρα, αν ρίξετε και κανά ψιλό στο κουμπαρά δεν θα πω όχι!
Έχω επαναλάβει στο παρελθόν ότι είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε επικοινωνία. Είτε στο mail μου themos83@yahoo.gr  είτε στο προφίλ του blog στο facebook https://www.facebook.com/comics.ingreece  είτε στο twitter @themos83 ρωτήστε με ότι θέλετε για το καμπάνια του βιβλίου και όχι μόνο!
Έχουμε 45 μέρες για να τα καταφέρουμε! Για πάμε!
Δείτε το project εδώ: http://www.groopio.com/el/projects/display/471/i-blogger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου