Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Είναι σπιντάτος και φαίνεται!

Μόλις είδα τον Grant Gustin μέσα στο ολόσωμο κοστούμι του Flash!!! Τι θεικό, τι άπαιχτο θέμα ήταν αυτό; Έτσι τον θέλω τον Flash! Κατακόκκινο, με στολή που να λέει: "Πιάσε με αν μπορείς!" Δεν λέω συχνά καλά λόγια για κάτι που δεν έχω δει ακόμα, αλλά αν κρίνω από το κοστούμι, η σειρά προμηνύεται FAN FUCKING TASTIC!!!!!!
Το σήμα στο στήθος είναι ακριβώς όπως το έχουμε γνωρίσει, και οι κίτρινες λεπτομέρειες στα χέρια δίνουν υπέροχο στυλ. Το πιο σημαντικό είναι ότι μοιάζει με σίφουνας! Ο Flash δεν πρέπει μόνο να είναι γρήγορος, πρέπει να φαίνεται κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό, που η στολή φωνάζει Flash από χιλιόμετρα. Τη πιάνει το μάτι σου και αστραπιαία κάνεις την σύνδεση στο μυαλό σου με τον ήρωα στα comics. Αιχμαλωτίσανε τέλεια την ουσία του Flash στο κοστούμι και αποφύγανε καινοτομίες ή καλλιτεχνικά οράματα που θα σε κάνανε να ξύνεις τη κεφάλα σου με απορία όταν άνοιγες τη τηλεόραση...
Τα γάντια και οι μπότες δένουν πολύ ωραία με το υπόλοιπο σύνολο, και ΔΕΝ θα σταθώ ΚΑΘΟΛΟΥ στο αθλητικό υλικό που βλέπω στα μανίκια. Δεν θα κάτσω με το μικροσκόπιο να βρω την ατέλεια. Σημασία έχει ο αέρας που αποπνέει η στολή και δεν ενδιαφέρομαι να τη διαμελίσω σε κομμάτια. Αυτό που βλέπω με ικανοποιεί πλήρως και είναι πιστό στην εικόνα, την ιστορία, και τη κληρονομιά του ήρωα! "ΒΒΒΒΒΒΒΒΟΥΥΦΣΣΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου