Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Οι Θεοί πάνε Comicdom Con Athens 2014!

Ένα απ' τα πολλά πράγματα που λατρεύω κάθε χρόνο στο Comicdom Con είναι και η περιήγηση μου στον τρίτο όροφο του con στο χώρο των αυτοεκδόσεων! Είναι μια υπέροχη διαδικασία, γιατί πραγματικά δεν ξέρεις τι διαμαντάκι μπορεί να πετύχεις κάθε χρονιά...
Φέτος, η αναζήτηση μου στις αυτοεκδόσεις ξεκίνησε 5 μέρες πριν από την επίσημη έναρξη του συνεδρίου, αφού έχω ήδη στα χέρια μου 2 σελίδες απ' το υπέροχο comic του Παύλου Κιζιρίδη, με τίτλο: "Among The Gods".
Ο Παύλος είναι νέο παιδί, φοιτητής στη Καλών Τεχνών, με πολύ ταλέντο και όρεξη γι' αυτό που κάνει! Σχεδίαζει και γράφει comics από 13 χρονών, και φέτος πιο έτοιμος και ορεξάτος από ποτέ, μας παρουσιάζει το όραμα του σε ένα βιβλίο 15 σελίδων. Το "Among The Gods" μας βάζει στη ζωή μιας Αμερικανίδας αρχαιολόγου, η οποία αλλάζει δραστικά, όταν καλείται να ρίξει φως με τις εξειδικευμένες γνώσεις της πάνω στην Ελληνική αρχαιότητα σε ένα νέο εύρημα, το οποίο μοιάζει να αψηφά το ίδιο του το παρελθόν, ακόμα και το μέλλον του...! Μυστηριώδες μου ακούγεται και μου αρέσει!


Το βιβλίο θα είναι σε ασπρόμαυρο μοτίβο και από τις 2 σελίδες που έχω δει πρέπει να παραδεχτώ ότι τα σχέδια είναι καλοδουλεμένα και οι χαρακτήρες αποπνέουν μια φυσικότητα στις κινήσεις τους. Επίσης, τα πρόσωπα των ηρώων έχουν μεγάλη εκφραστικότητα, πράγμα πολύ θετικό για την όλη εικόνα και ατμόσφαιρα του βιβλίου! Πρόκειται για μια δυνατή δουλειά, αφού το μυστηριώδες σενάριο συναντά τα μοναδικά σχέδια του Παύλου Κιζιρίδη, και όλα αυτά για 3 Ευρώ!


Ο Παύλος και το "Among The Gods" θα βρίσκονται στο τρίτο όροφο του Comicdom Con Athens 2014 στον χώρο των fanzines και αυτοεκδόσεων το τριήμερο 4-6 Απριλίου. Μην φύγετε απ' το συνέδριο αν δεν περάσετε πρώτα απ' το τραπεζάκι του! Εγώ πάντως αυτό σκοπεύω να κάνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου