Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Έκθεση comics και εικονογράφησης «Εν Αιθρία 5»Είχα πολύ καιρό να βρεθώ σε κάποια εκδήλωση σχετική με comics, και όταν έλαβα την ηλεκτρονική πρόσκληση για την έκθεση «Εν Αιθρία 5» ήξερα ότι θα έκανα τα αδύνατα, δυνατά για να βρεθώ εκεί.
Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής σκηνής comics θα εκθέσει τα έργα του εκεί, και αυτό έκανε την επίσκεψη μου στο χώρο επιτακτική. Όταν λοιπόν έφτασε το Σάββατο, πήρα το υπέρλαμπρο επιτελείο μαζί μου, (γυναίκα και παιδί) και κατηφόρισα στη πλατεία Μαβίλη, στο πολυχώρο THE BOX, στον αριθμό 12 της οδού Δορυλαίου.


Ο εκθεσιακός χώρος είχε ωραίο φυσικό φωτισμό, και τα έργα ήταν τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να παίρνεις το 100% της ομορφιάς και των δυνατοτήτων τους όταν τα κοίταζες. Οι καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος σ’ αυτό το υπέροχο εγχείρημα είναι οι: Σπύρος Ευάγγελος Αρμένης, Σπύρος Δερβενιώτης, Μιχάλης Διαλυνάς, Τριαντάφυλλος Ελευθερίου, Τάσος Ζαφειριάδης, Αποστόλης Ιωάννου, Γιάννης Καλαϊτζής, Γιώργος Καμπάδαης, Αυγή Κανάκη, Βάλια Καπάδαη, Ορέστης Καρέλης και Λένα, Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου και Χρήστος Μαρτίνης, Γιώργος Κομιώτης και Harry Saxon, Ευγενία Κουμάκη, Μάνος Λαγουβάρδος, Άρης Λάμπος,  Λένα, Λευτέρης Μαυρογιάννης, Γιώργος Μελισσαρόπουλος, Νίκος Μηλιώρης, Αλέξια Οθωναίου, Τάσος Παπαιωάνου, Παύλος Παυλίδης , Γιάννης Ρουμπούλιας, Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης, Soloup, Κωστής Τζωρτζακάκης, Τόμεκ, Γαβριήλ Τομπαλίδης, Ευγένιος Τριβιζάς και Νίκος Κούτσης, Γιώργος Τσιαμάντας και Πέτρο Χριστούλιας.


Τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους συμμετέχοντες γιατί πραγματικά έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό! Τους εύχομαι τα καλύτερα, και μέρα με τη μέρα να φτάνουν σε νέα επίπεδα δημιουργίας!

Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου, συγγραφέας του "Ο Ντίκενς μου είπε ψέμματα"

"Ο Ντίκενς μου είπε ψέμματα" Σενάριο από Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου και σχέδιο από Χρήστο Μαρτίνη


"Meet Merv" Από τον Γιώργο Μελισσαρόπουλο φυσικά!


"Dreamer" του Τάσου Παπαιώννου
  "Hipwesty" από την Αυγή Κανάκη
 
"Damage" Βάλια Καπάδαη

Η έκθεση διοργανώνεται για πρώτη φορά από τη Comicdom Press, και θα μπορείτε να την απολαύσετε ως 30 Μαρτίου.
Καθημερινά 5-9 μ.μ.,  Σάββατο + Κυριακή 1-9 μ.μ.
(25η Μαρτίου κλειστά)
 Είσοδος Ελεύθερη

2 σχόλια:

  1. μηπως εχεισ φωτογραφια και των σελιδων του ζαφειριαδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι φίλε μου, δυστυχώς. Γιατί ρωτάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή