Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Θαύμα! Ο τηλεοπτικός Flash θα μοίαζει με τον κανονικό!

Όλοι θυμόμαστε το Smallville σωστά; Το θέμα είναι πρέπει να το θυμόμαστε ή να καταφύγουμε σε κάποια μέθοδο ύπνωσης, προκειμένου να το σβήσουμε απ' το ταλαιπωρημένο μυαλουδάκι μας; Εγώ κάνω προσπάθειες να το ξεχάσω, με βελονισμό, ύπνωση, γιόγκα, βασανιστήριο βρεγμένης πετσέτας και άλλα πολλά! Δεν θέλω να θυμάμαι τη σειρά όπου ο Superman απαγορευόταν να βάλει τη γαμημένη τη στολή του!!!
Χθες το βράδυ είδα τη πρώτη φωτογραφία του τηλεοπτικού Flash. Μόνο το κεφάλι του βέβαια, αλλά έφτανε και με το παραπάνω να με κάνει να μασάω τα κάγκελα στον ιππόδρομο σαν αλογομούρης, από την ανυπομονησία μου! Είμαι πολύ χαρούμενος για το αυτονόητο! Η μάσκα του είναι κόκκινη και έχει κίτρινο κεραυνό στο πλάι!
Αυτό σημαίνει ότι όλη του η στολή θα είναι κόκκινη, και γενικά η περσόνα του θα είναι αυτή που έχουμε αγαπήσει μέσα από τα comics όλα αυτά τα χρόνια. Εξωτερικά είναι σίγουρο ότι θα είναι ίδιος και απαράλλαχτος αλλά και σαν χαρακτήρας το πιστεύω. Αυτό που με κάνει τόσο αισιόδοξο είναι η συγγραφική ομάδα των Geoff Johns, Andrew Kreisberg και Greg Berlanti.
Το μόνο που μένει να δούμε τώρα είναι αν θα καταφέρει ο Grant Gustin να μπει στο πετσί του Flash-Barry Allen.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου