Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Εννιά νέοι τίτλοι από τη Jemma Press στο Comicdom Con 2014!

Η Jemma Press θα πραγματοποιήσει μια εκκωφαντική εμφάνιση και φέτος στο Comicdom Con με τη παρουσίαση 9 νέων, υπέροχων τίτλων!
Πρέπει να κάτσουμε ένα λεπτό και να σκεφτούμε τη σημασία αυτής της κίνησης... Σε μια περίοδο που όλα στη χώρα μας μοιάζουν με σεληνιακό τοπίο, η Jemma Press όχι μόνο δεν μασάει από τη μιζέρια γύρω μας, αλλά πατάει το γκάζι ως το πάτωμα και βγάζει στη κυκλοφορία 9 ολοκαίνουρια βιβλία! Θέλει τρομερό θάρρος από τη μεριά της, και πίστη στους καλλιτέχνες και το κοινό για μια τέτοια προσφορά στην ελληνική σκηνή comics. Είναι πολύ σημαντικό που συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι με τις παλιές συνεργασίες της, αλλά ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία σε νέα ταλέντα να δείξουν την αξία τους και να αποκτήσουν κι εκείνοι το δικό τους φανατικό κοινό.
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα αποκτήσω έναν ευχάριστο πονοκέφαλο πάνω απ' το περίπτερο της Jemma, στη προσπάθεια μου να αποφασίσω τι θα πάρω μαζί μου στο σπίτι!
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η παρουσία της Jemma Press με τους νέους τίτλους της, αποτελεί ένα από τα highlights του φετινού Comidom Con και με κάνει να ανυπομονώ γι' αυτό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου