Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Αποκλειστικό preview του "Στιγμές που χάθηκαν στα καρέ"

Μόλις χθες σας μίλησα για πρώτη φορά για το "Στιγμές που χάθηκαν στα καρέ", το ξεχωριστό αυτό βιβλίο του Γιώργου Κοσκινά. Ένα βιβλίο γραμμένο από έναν comic fan για τον comic fan! Γεμάτο αναμνήσεις, βιώματα, σκέψεις και συναισθήματα. Δεν βγαίνουν συχνά τέτοια βιβλία και γι' αυτό το λόγο είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την κυκλοφορία του!
Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο περιεχόμενο του βιβλίου, να μπείτε παραπάνω στο νόημα, να δείτε το ύφος και το στυλ του, και να σκεφτείτε πιο σοβαρά την αγορά του!
Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ορίστε 4 σελίδες από το "Στιγμές που χάθηκαν στα καρέ"!Εξαιρετική δουλειά, γεμάτη συναίσθημα και γεμάτη αλήθειες... Σε μια κοινωνία που όλα κρίνονται από το φαίνεσθαι και το αν πουλάς μούρη, όταν βλέπεις κάτι τόσο αγνό και αληθινό πρέπει να σταματάς λίγο για να σκεφτείς, πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες κάτι που μίλησε μέσα σου...

Κυκλοφορούν ήδη 100 αριθμημένα αντίτυπα, υπογεγραμμένα, με επεξεργασία χαρτιού και εξωφύλλου, και με ξεχωριστή βιλιοδεσία! Αυτή η έκδοση είναι μοναδική και πολύ διαφορετική απ' αυτή που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία.Μπορεί να γίνει δικό σου με 9 ευρώ και η αποστολή γίνεται ταχυδρομικά σε όλη την Ελλάδα. Οι παραγγελίες γίνονται στο 2661 035191 και οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα – Σάββατο 11 το πρωί – 3 μεσημέρι και 6 το απόγευμα – 11 το βράδυ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου