Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Έρχεται τον Αύγουστο το Multiversity από τον Grant Morrison

Το επόμενο project του Grant Morrison λέγεται Multiversity και θα είναι επικών διαστάσεων, καθώς θα παρουσιάζει ιστορίες από όλο το DC Multiverse! Κάθε τεύχος της μίνι (...) σειράς θα είναι 40 σελίδων και οι καλλιτεχνικές ομάδες θα εναλάσσονται. Στο πρώτο τεύχος θα έχουμε τους Ivan Reis και Joe Prado, με χρώματα από τον Nei Ruffino.
Ο ίδιος ο Morrison αναφέρει ότι το Multiversity είναι προιόν αγάπης μετά από σκληρή δουλειά 8 ετών, με ένα αξέχαστο cast από ήρωες των 52 διαφορετικών συμπάντων του DC Multiverse! Ετοιμαστείτε για Βαμπιρόνια Justice League από την Earth-43, τους Justice Riders της Earth-18, τους σούπερ γιους του Batman και Superman (λες να τους έκαναν μαζί;), τους Atomic Knights of Justice, τη Sister Miracle, τη Lady Quark, τους Nazi New Reichsmen της Earth-10 (λες να μοιράζουν και τρόφιμα;), και πολλούς, πολλούς άλλους!
Η σειρά θα αποτελείται απο 7 ιστορίες, τοποθετημένη η καθεμία σε διαφορετικό παράλληλο σύμπαν, και θα συνοδεύεται από λεπτομερή οδηγό για τον κάθε κόσμο του Multiverse.

Το Multiversity έρχεται τον Αύγουστο και βάζει ΕΣΕΝΑ στη πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια στους δαιμονικούς καταστροφείς Gentry! Για να δούμε...!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου