Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Η Marvel βρήκε τον Thanos της!Το μυρίστηκα από Παρασκευή βράδυ. Ο Josh Brolin (MIB 3, Oldoboy, Sin City: A Dame to Kill For), θα ενσαρκώνει τον τρελό super villain Thanos, και το ντεμπούτο του θα γίνει το καλοκαίρι στο Guardians of The Galaxy! Αν σκεφτεί κανείς ότι η παραγωγή στην εν λόγω ταινία έχει τελειώσει, τότε αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι ο Brolin θα δανείσει μόνο τη φωνή του στον χαρακτήρα και δεν θα έχει φυσική παρουσία στη ταινία.
Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Thanos θα εμφανιστεί στο Avengers: Age of Ultron αλλά και όπως έντονα φημολογείται και στο Avengers 3. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα που βρέθηκε ένας τόσο αξιόλογος ηθοποιός για τον Thanos, να δοθεί περισσότερο βάρος σ’ αυτόν τον χαρακτήρα, και να απολαύσουμε τις ικανότητες του Brolin σε φουλ κλίμακα.
Έχω μεγάλη περιέργεια και αγωνία να δω πως θα κουμπώσει η παρουσία του Thanos στο Guardians of the Galaxy. Οι θεωρίες λένε ότι θα είναι στο παρασκήνιο και θα κινεί τα νήματα, σαν τέλειος μακιαβελιστής puppet master που είναι… Και επιτέλους θέλω να δω που το πάνε με όλα αυτά τα teasers εμπνευσμένα από το Infinity Gauntlet comic που βλέπουμε τόσα χρόνια στις ταινίες της Marvel… Μέχρι στιγμής έχουμε δει το Tesseract το οποίο είναι σίγουρα το Space gem, και το Aether (Reality Gem?). Αν θέλετε τη γνώμη μου, αρχίζουν και ενώνονται τα κομμάτια του παζλ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου