Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Agents of SHIELD Season 2 Casting NewsΚατά τη διάρκεια του panel της  Marvel Television για το SDCC 2014 ανακοινώθηκαν 3 νέοι ηθοποιοί που θα ενταχθούν στο cast της δεύτερης σαιζόν του Agents of SHIELD, καθώς και η παρουσία της Bobbi Morse, aka Mockinbird χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί ποια ηθοποιός θα την ενσαρκώσει.

Έχουμε και λέμε. Η Lucy Lawless θα παίζει τον ρόλο της Isabelle Hartley, μιας βετεράνου agent της SHIELD (χρόνια που τα φτάσαμε, να παίζει η Lawless τη βετεράνο…), η οποία θα είναι μάστερ στον χειρισμό μαχαιριών. Της πάει γάντι ο ρόλος σαν παρουσία, και η εμπειρία της θα δώσει στη σειρά ένα μεγάλο boost θέλω να πιστεύω.
Ο ηθοποιός Nick Blood θα ενσαρκώνει τον μισθοφόρο Lance Hunter, τον οποίο όλοι ξέρουμε ότι είναι διευθυντής της S.T.R.I.K.E, και αναμένεται να δώσει κάτι παραπάνω από μια χείρα βοηθείας στη SHIELD, με τις ικανότητες του στη μάχη τόσο εκ του σύνεγγυς, όσο και με διάφορα όπλα.Τέλος, ο Reed Diamond, θα είναι ο μεγάλος κακός της υπόθεσης, παίζοντας τον Daniel Whitehall, aka Kraken, ιδρυτικό μέλος της HYDRA! O Kraken είναι θρυλικό μέλος της HYDRA, η τοποθεσία που βρίσκεται παραμένει άγνωστη, και του αρέσει να λειτουργεί στο παρασκήνιο, «βοηθώντας» τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τις πραγματικές δυνατότητες τους.  Είναι υπεύθυνος για διακίνηση ανθρώπων, κλοπές, και φόνους. Απ’ τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν η διαχείριση ενός σχολείου, που μετέτρεπε ορφανά κορίτσια σαν τη Viper σε ανθρώπινα όπλα. Η σειρά έχει ανάγκη από έναν μεγάλο super villain, ο οποίος θα ανεβάσει την ένταση και την αγωνία του τηλεοπτικού κοινού. Σωστή επιλογή χαρακτήρα γιατί κουβαλάει πολλά κιλά bad-assίτιδας πάνω του!Μένει να δούμε πως θα κουμπώσουν όλοι αυτοί οι νέοι χαρακτήρες μεταξύ τους, και τη χημεία τους με το παλιό cast. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και η επιλογή ηθοποιού για τη Mockinbird, και πόση βαρύτητα θα έχει ο χαρακτήρας της. Ας ελπίσουμε ότι θα τη δούμε στη πρώτη γραμμή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου