Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

5 Προτάσεις για δώρα μέχρι 20 Ευρώ!

Έρχονται οι γιορτές και όλοι ζητάνε ένα δώρο από σένα; Μην στεναχωριέσαι φίλε μου, το Comics in Greece σε συνεργασία με το Star Comics σου προτείνει 5 φανταστικές λύσεις, για να τη βγάλεις καθαρή!


1) BB Wolf and the 3 LP's  

Από τους JD Arnold και Richard Koslowski, έρχεται η ιστορία του Κακού Λύκου με τα 3 Γουρουνάκια, όπως δεν την έχετε δει ποτέ! Ρατσισμός, φόνος, εκδίκηση, και μουσική, όλα αυτά στο Μισσισσιππή του 1920! Hardcover έκδοση 96 σελίδων από τη Top Shelf, θα σας συνεπάρει!

Πόσο πάει μάστορα; 12 Ευρώ!

http://www.starcomics.gr/bb-wolf-and-the-3-lps.html

2)  Doctor Who Tardis 2D Relief Ceramic Mug

Είσαι Doctor, και το κέφι σου θα κάνεις, και θα πιεις και έναν καφέ παραπάνω! Είτε σπίτι, είτε στη δουλειά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξεις ότι σκίζεις τα ρούχα σου για τον Doctor! Το σχέδιο του Tardis είναι ανάγλυφο!

Με 9,90 Ευρώ στην υγειά μας!

http://www.starcomics.gr/doctor-who-dalek-2d-relief-ceramic-mug-clone-2.html 


3) Game Of Thrones Legacy Collection Action Figure: Tyrion Lannister

Ένας Lannister πάντα πληρώνει τα χρέη του! Το ίδιο και εσύ! Καιρός να δείξεις τι υπέροχος φίλος, συγγενής ή συνάδελφος είσαι με την 6ιντση φιγούρα του γίγαντα Tyrion! Το τσεκούρι περιέχεται στη συσκευασία, ενώ τα αιμομικτικά αδέρφια πωλούνται ξεχωριστά...

Δώσε 19,90 Ευρώ και καθάρισες!

http://www.starcomics.gr/game-of-thrones-legacy-collection-action-figure-tyrion-lannister.html 
4) DEADPOOL 3 DOO PX BLK T/S MED

T-shirtάρα με τα τρία κολλητάρια του Marvel Universe! Deadpool, Wolverine, και Captain America ορμάνε στη μάχη, κι ο κάτοχος αυτής της υπέροχης μπλούζας θα κυκλοφορεί στα λημέρια του καμαρωτός-καμαρωτός!

19,90 Ευρώ και τον έκανες μάγκα!

http://www.starcomics.gr/deadpool-3-doo-px-blk-t-s-med.html


5) 1001 COMICS YOU MUST READ BEFORE YOU DIE HC

Όλη η ιστορία των comics, graphic novels, και manga μαζεμένη σε ένα βιβλίο! Hardcover έκδοση, 960 σελίδων, ένα must για όλους τους κομιξόφιλους συλλέκτες εκεί έξω! Μια παρουσίαση όλων των ειδών γραφής και τέχνης απ' όλον τον κόσμο!

Στα 16,90 Ευρώ είναι κλεψιά!

http://www.starcomics.gr/1001-comics-you-must-read-before-you-die-hc.html 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου