Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Τα ζόμπια ήρθαν στη πόρτα σας… OMG ZOMBIE! #1 ReviewΠοιος είπε ότι τα ζόμπι βολτάρουνε μόνο από Αμερική μεριά; Για κοιτάξτε όξω απ’ τα παραθύρια σας…  Τον είδατε τον Μισέλ; Δεν είναι χορτοφάγος πια, και το φέρει βαρέως… Απ’ την ημέρα που πέθανε και ξαναζωντάνεψε ,η ζωή του ήρθε τούμπα! Λιγδιασμένο μαλλί, σάπια επιδερμίδα, τρύπιο μπλουζάκι, λαχτάρα για ζωντανό κρέας αντί για λαχανικά, η μοίρα φέρθηκε σκληρά στον πάλαι ποτέ fashion icon Μισέλ…
Τώρα είναι ζόμπι αλλά ποιος χέστηκε γι΄αυτό, όλη η Ελλάδα γέμισε με ζόμπια. Ο Μισέλ ακόμα μόνος του νοιώθει, όπως δηλαδή και πριν πεθάνει. Η κατάρα του; Ζόμπιασε άλλα το μυαλό του δεν έχασε, έχει ακόμα συνείδηση και σκέφτεται. Ένα πράγμα του αναγνωρίζω πάντως. Δεν έχασε το χιούμορ του, κι αυτό σου ‘ρχεται κουτί φίλε αναγνώστη!
Τα χώνει στον πατέρα του, θεωρεί δευτεράτζες τα ξανθά γκομενάκια που πέφτουν στα δόντια του, και τα βάζει με τη πουτάνα τη κοινωνία που τον ανάγκασε να γίνει σαν άνθρωπος των σπηλαίων σε ζόμπι έκδοση μόνο και μόνο για να ηρεμεί τη πείνα του, ενώ ούτε ο Jesus γλιτώνει απ’ το βρωμόστομα του! Τελικά άμα είσαι gay σ’ αυτή τη χώρα, ούτε με τη Δευτέρα Παρουσία δεν καταφέρνεις να ζήσεις όπως θα ήθελες…
Γραμμένο και σχεδιασμένο από τον Νικόλαο Στεφαδούρο, το OMG ZOMBIE! απαντάει στην ερώτηση: «Τι είναι κομιξάρα;» Κομιξάρα είναι μια υπερ-πολυτελέστατη έκδοση της Webcomics, 52 ΕΓΧΡΩΜΩΝ σελίδων, με καθαρότατα και λεπτομερέστατα σχέδια, και σενάριο που σκοτώνει!
Το βιβλίο αν και είναι γεμάτο με σάπιους τύπους, είναι στη πραγματικότητα ολόφρεσκο και ολοζώντανο μόλις το ανοίξεις και περιηγηθείς στις σελίδες του. Ζωηρά χρώματα και μεγάλα χορταστικά πάνελ είναι τα όπλα του, ενώ από πλευράς σεναρίου, ο Στεφαδούρος κάνει ότι περνάει απ’ το χέρι του για να είναι κάθε σελίδα καλύτερη απ’ τη προηγούμενη! Εναλλαγές στην αφήγηση απ’ το παρόν στο παρελθόν και τούμπαλιν, τρομερό χιούμορ με θανατηφόρες ατάκες, και αποσπάσματα απ’ τη Βίβλο στη κορυφή κάθε σελίδας που όλως περιέργως ταιριάζουν γάντι με τη ζομπό-κατάσταση, θα σας κάνουν να μην θέλετε να αφήσετε το βιβλίο απ’ τα χέρια σας!
Το OMG ZOMBIE! θα κυκλοφορήσει στα κομιξάδικα μετά την επίσημη παρουσίαση του στις 21 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:00 (13ο Φεστιβάλ Κόμικς Θεσσαλονίκης: Μισό Λεπτό). Όσα καρντάσια είναι και ζομπόφιλα τους συνιστώ να βρεθούν εκεί και να ξέρουν ότι τους ζηλεύω τρελά! Όσοι φίλοι το θέλετε ΤΩΡΑ στη πόρτα σας, ιδού η λινκάρα να το παραγγείλετε http://webcomics.gr/?p=1136 .

Βαθμολογία 9/10 και τα μυαλά στα κάγκελα! (Μπορεί να τα βρει ο Μισέλ μετά και να τα φάει…)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου