Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοινώθηκαν οι τρεις πρώτοι καλεσμένοι του Comicdom Con Athens 2015!Καταρχάς Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Φανταστικά τα νέα που έρχονται απ’ το μέτωπο του Comicdom Con Athens 2015! Χθες το απόγευμα ανακοινώθηκαν οι 3 πρώτοι καλεσμένοι διεθνούς φήμης που θα τιμήσουν με τη παρουσία τους το επερχόμενο convention, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως και τις 26 Απριλίου, όπως κάθε χρόνο, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση!
Πρόκειται για τον βραβευμένο με Eagle Award σχεδιαστή Declan Shalvey (DEADPOOL, MOON KNIGHT,  28 DAYS LATER), τη βραβευμένη με Eisner colorist Jordie Bellaire, μια πραγματική superstar του χώρου, με δουλειές σε τίτλους όπως MANHATTAN PROJECTS, MAGNETO, MOON KNIGHT, ALL-NEW ULTIMATES, NOWHERE MEN και HAWKEYE, και τον Δανό Peter Snejbjerg, σχεδιαστή των STARMAN, THE BOOKS OF MAGIC, THE DREAMING, THE LIGHT BRIGADE, THE MIGHTY, HELLBLAZER, HYPERNAUTEN!
Όπως μας ενημερώνει το site του http://www.comicdom.gr , η λίστα με τους καλεσμένους δεν είναι τελική, καθώς αναμένεται η ανακοίνωση και άλλων ονομάτων! Ανυπομονώ να δω τι άλλες εκπλήξεις μας έχουν ετοιμάσει…

Jordie Bellaire
Declan Shalvey
Peter Snejbjerg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου