Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Jessica Drew: Από Dominatrix σε Biker-Chic (όχι chick) με 2 απλές κινήσεις!Το νέο κοστούμι της Spider-Woman φωνάζει νέα γενιά από χιλιόμετρα μακριά! Μοδάτο απλό, πρακτικό, αλλά και μοντέρνο, έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να πετύχει. Είναι η πρώτη φορά μετά από 37 χρόνια που η Spider-Woman αλλάζει τη στολή της, και είναι να απορεί κανείς που κάτι τέτοιο δεν έγινε νωρίτερα…
Αν το συγκρίνετε με το προηγούμενο κοστούμι, απ’ τη πρώτη κιόλας ματιά θα καταλάβετε ότι είναι η μέρα με τη νύχτα. Πείτε αντίο στο ολόσωμο κοκκινο-κίτρινο spandex, που της τόνιζε το camel toe και τα DD κάλλη της. Τις περισσότερες φορές που κοίταζες κάποιο σχέδιο της, είχες την εντύπωση πως δεν φόραγε καν στολή, και όλο αυτό ήταν ένα πολύ πετυχημένο bodypaint, πράγμα πολύ βολικό, αν δούλευε σε εγκαίνια στριπτιτζάδικου…Η νέα στολή που σχεδιάστηκε από τον Kris Anka, αποτελείται από 2 ξεχωριστά μέρη. Υπέροχο δερμάτινο τζάκετ, και κολλητό μαύρο παντελόνι, προφανώς δερμάτινο κι αυτό. Τα χρώματα παραμένουν ίδια, δηλαδή κόκκινο, μαύρο και κίτρινο, ενώ τα κίτρινα γυαλιά της γίνονται μάσκα με το πάτημα ενός κουμπιού! Τα φτερά της είναι προσαρμοσμένα στο πίσω μέρος του τζάκετ, αλλά όλα τα λεφτά είναι τα πολύ ιδιαίτερα γάντια της που ολοκληρώνουν το όλο biker look με πολύ μεγάλη επιτυχία!


Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αλλαγή αυτή. Από τη στολή υγρό όνειρο-dominatrix, πήγαμε στο πολύ μοδάτο και νεανικό συνολάκι, που κάθε κοπελίτσα θα ήθελε να έχει στη γκαρνταρόμπα της! Εμένα προσωπικά, το look αυτό μου θυμίζει ιταλική μόδα των 60s με μεγάλες δόσεις μηχανόβιας bad-assεριάς! Είμαι σίγουρος ότι η στολή αυτή θα λατρευτεί απ’ τις νεαρές cosplayers, και θα μπει στην ίδια ομάδα με τις Captain Marvel και Batgirl, σαν σύμβολο της δυναμικής νέας γυναίκας.
Συγχαρητήρια βεβαίως και στη Marvel, που έπιασε το κλίμα της εποχής, απέσυρε το σεξιστικό εξώφυλλο του Manara, και έδωσε την ευκαιρία στον Anka να μας παρουσιάσει αυτή την υπέροχη, φρέσκια, και δυναμική Spider-Woman! Η ανανεωμένη Jessica Drew θα εμφανιστεί στα κομιξάδικα τον Μάρτιο του 2015 στο Spider-Woman #5.


Και για να γελάσουμε λίγο, δείτε πως θα ζωγράφιζε το εξώφυλλο ο Manara αν είχε μια δευτερη ευκαιρία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου