Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Τρελή Θεωρία Νο 2: Έχει βρει η Marvel τον επόμενο Iron Man;

Εκεί που καθόμουν εχθές στο καφενείο του χωριού (λέγε με internet), και παρακολουθούσα τον κάθε τρελάρα να λέει το μακρύ του και το κοντό του, το μάτι μου έπεσε σε μια ενδιαφέρουσα ΦΗΜΗ…

Λέγεται λοιπόν, ότι η Marvel έχει βρει τον αντικαταστάτη του Robert Downey Jr για τον ρόλο του Iron Man και θα είναι έτοιμος να αναλάβει τη πανοπλία του στο Iron Man 4. Ξεχάστε προς στιγμή το γεγονός ότι το Iron Man 4 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, γιατί πολλές πηγές αναφέρουν ότι ο διάδοχος του Tony Stark είναι κάποιος που έχουμε γνωρίσει ήδη.

Πράγμα που μας φέρνει στον νεαρό ηθοποιό Ty Simpkins. Ο συγκεκριμένος τυπάκος έπαιξε μεγάλο ρόλο στα δρώμενα του Iron Man 3 σαν Harley Keener. Θυμηθείτε ότι βοήθησε τον Tony Stark όταν γκρεμοτσακίστηκε στο Tennessee. Στο τέλος του έργου ο Stark εξόπλισε τον νεαρό με ένα σωρό καλούδια. Πολλοί ήταν τότε αυτοί που αναρωτιόντουσαν γιατί η Marvel  είχε επενδύσει τόσο μεγάλο μέρος του Iron Man 3 στον νεαρό ηθοποιό… Ίσως η προοπτική ότι τον ετοιμάζανε από τότε για τον επόμενο Iron Man να έχει μια μικρή πιθανότητα να ισχύει.

Ο Ty Simpkins αρχίζει να χτίζει μια ικανοποιητική παρουσία στη μεγάλη οθόνη με ρόλους στο Insidious και το Jurassic World. Αν το Iron Man 4 σχεδιάζεται να βγει στις αίθουσες το 2019, μετά το Avengers: Infinity War δηλαδή, ο Simpkins θα είναι 17 ετών.  Αν λάβουμε υπόψη μας κάποιες παραλλαγές του Iron Man, όπως πχ την animated σειρά Iron Man: Armored Adventures, θα δούμε ότι ο Tony Stark παρουσιάζεται σαν έφηβος σούπερ-ήρωας, σε στυλ Peter Parker. Ο Simpkins ή κάποιος άλλος νεαρός ηθοποιός θα ήταν εξαιρετικός για ένα reboot και θα έδινε στη Marvel πολλά χρόνια εκμετάλλευσης του franchise, ενώ παράλληλα θα μπορούσαν να πάνε τον Iron Man σε άλλη κατεύθυνση, κάτι που ο μεσήλικας Downey δεν μπορεί να κάνει πια.

Να σας υπενθυμίσω και πάλι ότι όλα τα προηγούμενα δεν είναι κάτι παραπάνω από φήμες, αλλά κατά την άποψη μου αξίζει να τα σκεφτούμε για λίγο. Εσείς τι λέτε για όλα αυτά; Προτιμάτε η Marvel να συνεχίσει με τον Robert Downey Jr, να του κάνει recast, ή να δημιουργήσει κάποιον νέο χαρακτήρα που θα αναλάβει αυτός τη πανοπλία του Iron Man;

3 σχόλια:

  1. Πιστεύω οτι θα πρέπει να κάνουν μεγάλη έρευνα αν στ'αλήθεια εννοούν να αντικαταστήσουν τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ.
    Ήταν πολλές φορές που είπα οτι αντίκριζα τον Τόνυ Στάρκ με σάρκα και οστά.
    Μηνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μια αρκετά ριψοκίνδυνη κίνηση που μπορεί να πετύχει όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή