Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Ο Jeremy Renner επιστρέφει σαν Hawkeye αλλά για ποια ταινία κανείς δεν ξέρει…Σε χθεσινή του δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό του στο WhoSay , ο κινηματογραφικός Hawkeye, κατά κόσμο Jeremy Renner, πόσταρε τη παρακάτω εικόνα με τα ακόλουθα λόγια: «Τρίτη πρωί. Ξαναβρίσκομαι μες στη στολή μου. Δεν μπορώ να σας πω γιατί. Και ακόμα μου κάνει!»Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Renner συμμετέχει στα επαναληπτικά γυρίσματα του "Avengers: Age of Ultron", αλλά αυτή του η άρνηση να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες μας ιντριγκάρει πολύ…  Είναι πολύ πιθανό να εργάζεται πάνω σε ένα ολοκαίνουριο project της Marvel!
Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να εξετάσουμε 5 πιθανά σενάρια:


1.       Τη συμμετοχή του ήρωα στη τηλεοπτική σειρά "Agents of S.H.I.E.L.D."
2.       Πιθανή εμφάνιση του στη σειρά Daredevil που γυρίζεται αυτόν τον καιρό.
3.       Εμπλοκή του στο "Captain America: Civil War".
4.       Να αποκτήσει δική του τηλεοπτική σειρά.
5.       Να πρωταγωνιστήσει σε σόλο ταινία με τον Hawkeye κεντρικό ήρωα.

Με το πέμπτο σενάριο να είναι το λιγότερο πιθανό, γιατί ας το παραδεχτούμε, η Marvel δεν θα άφηνε ένα τόσο μεγάλο γεγονός στη τύχη του, και χωρίς τη σωστή προώθηση του στα media, έχω την αίσθηση ότι το μυστικό αυτό project αφορά τη μικρή οθόνη, με κάποια μεμονωμένη εμφάνιση του ήρωα σε ήδη υπάρχουσα παραγωγή. Μην αποκλείουμε το ενδεχόμενο όμως να τον δούμε να παίζει κάποιο ρόλο στο "Captain America: Civil War". Είναι κι αυτό μια πολύ γοητευτική προοπτική!
Είναι θετικό πάντως ότι θα απολαύσουμε παραπάνω Hawkeye απ’ ότι περιμέναμε, έστω κι αν για την ώρα θα πρέπει να κυνηγάμε τα σχετικά νέα με το δίκαννο!
Για ότι νεότερο, μείνετε κοντά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου