Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Όταν το Twitter έχει κέφια: #50ShadesofGrayson και #taylorswift4spidergwen

Για όσους δεν το καταλάβανε, εχθές ήταν η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου... Όπως ήταν φυσικό, κατακλύστηκε το internet, και δη τα social media, από κάθε λογής αναρτήσεις ρομαντικού περιεχομένου.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πως αντιλήφθηκε το κομιξοσυνάφι αυτή την ιδιαίτερη μέρα μέσα από 2 hashtags που μονοπώλησαν χθες το ενδιαφέρον στο twitter.

 #50ShadesofGrayson

Το Best Seller "50 Αποχρώσεις του Γκρι", όλοι το ξέρετε λίγο πολύ, άσχετα αν το έχετε διαβάσει ή όχι. Αυτό που ίσως να μην ξέρετε είναι το φοβερό sex appeal του Dick Grayson, και τη σχέση του με τις θηλυκές comics fans ανά τον κόσμο. Δεν χορταίνουν να τον βλέπουν... Δεν λείπουν βέβαια και τα πιπεράτα σχόλια για την αμφιλεγόμενη σχέση του με τον Σκοτεινό Ιππότη... Παρακάτω θα δείτε μερικές χαρακτηριστικές εικόνες απ' το twitter, που αντικατοπτρίζουν και τις 2 εκδοχές του πρώτου Robin/Nightwing/Dick Grayson.


#taylorswift4spidergwen

Πλάκα-πλάκα, αυτό το hashtag με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο! Με το που είδα τις "πειραγμένες" φωτογραφίες, με το κεφάλι της pop τραγουδίστριας Taylor Swift, στο σώμα της Spider-Gwen, παρατήρησα ένα πολύ πετυχημένο και ευχάριστο concept! Είναι η ιδέα μου ή της πηγαίνει τρελά αυτή η στολή; Άραγε ο Kevin Feige και η Sony να έχουν δει αυτά που σας δείχνω τώρα; Εγώ λέω να αρχίζουμε να μαζεύουμε υπογραφές για τα γυρίσματα ταινίας βασισμένη στη Spider-Gwen με πρωταγωνίστρια τη Taylor!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου