Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

Η σχέση του Wolverine με το πορνό

Το παρακάτω άρθρο περιέχει spoilers για τον θάνατο του Wolverine...


Απ' ότι φαίνεται, υπάρχουν καλλιτέχνες που σχεδιάζουν τον Wolverine, και οι οποίοι εμπνέονται πολύ απ' τις ταινίες ενηλίκων όλων των ειδών. Στην αντίληψη μου έπεσαν δύο τέτοιες περιπτώσεις, και στη πρώτη μάλιστα, ο καλλιτέχνης δεν κρύβει το γέλιο που έριξε με τη Marvel που δεν πήρε χαμπάρι τον Wolverine να πρωταγωνιστεί σε σκηνή βγαλμένη από gay πορνό στο εξώφυλλο που δημιούργησε και που εκδόθηκε κανονικότατα!
Το τέυχος με το εν λόγω εξώφυλλο δεν είναι άλλο από το Wolverine #6, το οποίο σχεδίασε ο Esad Ribic. 
Προσέξτε τον γυμνό Nightcrawler, τον Wolverine να τον κοιτάζει όλο προσμονή, τη στάση του σώματος του, και τη θέση του μπουκαλιού της μπύρας...  Σατανικό και ιδιοφυές ταυόχρονα!

Η άλλη περίπτωση που παρατήρησα έχει να κάνει με το τελευταίο τεύχος του Death of Wolverine, από τους Charles Soule και Steve McNiven, και για τον τρόπο που βρήκε φρικτό θάνατο ο Logan. Όσοι το διαβάσατε, θα είδατε ότι χύθηκε πάνω του μια τεράστια ποσότητα από υγρό αδαμάντιο, κι αφού είχε χάσει πια το healing factor του, αυτό σήμαινε αυτόματα game over.

Αυτή είναι η τελευταία σελίδα του Death of Wolverine #4. Ο πρωταγωνιστής είναι καλυμμένος απ' τη κορυφή ως τα νύχια με την ουσία που τον έχει χαρακτηρίσει και σημαδέψει αμέτρητα χρόνια. Μοιάζει ιδανικό φινάλε για έναν τόσο μεγάλο ήρωα... Η σκηνή του ενός εκατομμυρίου δολαρίων!

Πείτε μου τώρα. Τέτοιο μεγάλο φινάλε δεν έχουν και οι περισσότερες ταινίες πορνό που κυκλοφορούν; Μετά από πολλές ώρες "δράσης", η πρωταγωνίστρια βρίσκεται πεσμένη κάτω, αποκαμωμένη και καλυμμένη από τεράστιες ποσότητες σπέρματος...

Μόνο εγώ βλέπω τις ομοιότητες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου