Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Amazing Spider-Man: Renew Your Vows, και ο Spidey ξαναγίνεται νοικοκυραίος!Μετά το αμφιλεγόμενο «One More Day», η Marvel ξαναφέρνει στο προσκήνιο τον γάμο του Peter Parker με τη Mary Jane Watson, στη νέα σειρά για το Secret Wars, «The Amazing Spider-Man: Renew Your Vows»!
Ο συγγραφέας της σειράς, Dan Slott, θα επανεμφανίσει επίσης και τη χαμένη κόρη του ζευγαριού, και ελπίζει με τον γάμο και τη κόρη του Spider-Man να «ανακουφίσει» μια πολύχρονη φαγούρα που ταλαιπωρεί τους fans του Αραχνάκια. Από πλευράς continuity, η χαμένη κόρη του Spider-Man είναι ένας εφιάλτης με πολλά αμφιλεγόμενα σημεία, που ξεκινάνε από το Spectacular Spider-Man #221, όταν η Mary Jane μας ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος. Μετά απ’ αυτό, το χάος: H MJ δηλητηριάστηκε, το μωρό παρουσιάστηκε θνησιγενές, και η θεια May αναστήθηκε απ’ τους νεκρούς… Στη συνέχεια, υπήρχαν ενδείξεις ότι το μωρό το είχε απαγάγει ο Green Goblin, αλλά δεν μάθαμε ποτέ το τέλος αυτής της ιστορίας, για να φτάσουμε τελικά σε μια υπέροχη σειρά Spider-Girl, η οποία διαδραματιζόταν σε ένα σύμπαν όπου το παιδί ήταν ολοζώντανο, και είχε ακολουθήσει μάλιστα τα χνάρια του πατέρα της σαν superhero! Του continuity το κάγκελο δηλαδή…  Όχι ότι θα λυθεί αυτό το πρόβλημα τώρα με τη νέα σειρά, ίσα-ίσα που θα τα κάνει χειρότερα. Εξηγούμαι: Ποιος Peter Parker θα είναι παντρεμένος με παιδί; Αυτός που είδαμε στο Spider-Verse #2 με τη βέρα στο δεξί; Είναι από άλλο σύμπαν; Πάλι μπερδέματα, αλλά ελπίζω η ιστορίες που θα διαβάσουμε να μας αποζημιώσουν.
Ο Slott τονίζει ότι ο πυρήνας του Spider-Man είναι η ευθύνη. Έχει ευθύνη να μοιραστεί τις δυνάμεις του με τον κόσμο. Από τη στιγμή όμως που όλος του ο κόσμος είναι η γυναίκα του και το παιδί του, τα πράγματα περιπλέκονται. Όλη η δυναμική και η σημασία του «Με μεγάλη δύναμη, έρχεται και μεγάλη ευθύνη» αλλάζει. «Πρέπει να είσαι εκεί για τη κόρη σου και τη γυναίκα σου, με έναν τρόπο διαφορετικό απ’ ότι είσαι για όλους τους άλλους. Κι αυτό αλλάζει δραστικά τι σημαίνει να είσαι ο Spider-Man…»
Η σειρά θα διαδραματίζεται σε μια περιοχή του Battleword με την ονομασία “The Regency” βαφτισμένη απ’ τον μυστηριώδη villain, “The Regent”.  Να έχετε το νου σας και για μερικούς κλασσικούς κακούληδες σαν τον Eddie Brock/Venom!
Το Amazing Spider-Man: Renew Your Vows #1 θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου με λογάκια από τον Dan Slott και πινελίτσες από τον Adam Kubert! Και προτού σας αφήσω με το preview, έχω να σας κάνω μια σοβαρότατη ερώτηση: Τώρα που ο Spidey ξαναμπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων, θα τον προειδοποιεί η περίφημη spider-sense του όταν πρόκειται να πέφτει παντόφλα από τη Mary Jane

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου