Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Τι θα διαβάσουμε στο θανατηφόρο Deadpool #45.Για τη συμπλήρωση 250 τευχών με κεντρικό ήρωα τον Deadpool, η Marvel θα κυκλοφορήσει το Deadpool #45, τον Απρίλιο, με παραπάνω σελίδες και ιστορίες, όπου θα ‘χουμε τη «χαρά» να γίνουμε μάρτυρες στον θάνατο του λατρεμένου μας ήρωα.
Η πρώτη ιστορία 30 σελίδων, από τους Gerry Duggan, Brian Posehn, και Mike Hawthorne, θα μας παρουσιάσει τις τελευταίες ώρες του Wade Wilson, σε ένα λουτρό αίματος απέναντι στην Ultimatum.   
Η επόμενη ιστορία από τους Gerry Duggan, Brian Posehn, και Scott Koblish, θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, όταν ο Deadpool είχε αποκτήσει το Infinity Gauntlet… Τη θυμάστε αυτή την ιστορία; Ούτε κι εγώ, γι’ αυτό θα πέσουμε με τα μούτρα σ’ αυτή τη περιπέτεια! Είναι λίγο ανησυχητικό βέβαια, που ένας ψυχασθενής σαν τον Deadpool, θα έχει τόσο μεγάλη κοσμική δύναμη, αλλά τι μπορεί να πάει στραβά; Να συγκεντρώσει όλο το Marvel Universe για το “ROAST OF DEADPOOL”; Μπορείτε να το δείτε επίσης σαν το πρώτο γύρο στο ματς Deadpool Vs. Thanos το οποίο θα γίνει και σειρά το φθινόπωρο φέτος!Για το τέλος, σας παραθέτω μια λίστα με κωμικούς, διάσημους, και κάθε λογής φίλους του Wade, που θα αποτίσουν κι αυτοί φόρο τιμής στον μελλοθάνατο ήρωα με τις ιστορίες τους. Ονόματα όπως: Paul Scheer, Nick Giovannetti, Scott Aukerman, Ben Acker, Ben Blacker, Jason Mantzoukas, Mike Drucker, και πολλοί άλλοι, όλο και κάτι ξεκαρδιστικό θα έχουν να πουν!


Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου