Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Ο Ryan Reynolds μας μοστράρει την επίσημη στολή του Deadpool!Ποιος είδε τον Ryan Reynolds μέσα στην επίσημη στολή του Deadpool για την ομώνυμη ταινία και δεν έπαθε παροξυσμό από το nerdgasm; Τα αποκαλυπτήρια της στολής έγιναν απ’ τον προσωπικό λογαριασμό του Reynolds στο twitter, και οι fans ανά τον κόσμο τρελάθηκαν! Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, η θετική ανταπόκριση στη στολή του Deadpool είναι σε ανεμοδαρμένα ύψη, σύμφωνα με το γκάλοπ που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες το CBR. (93,7%!!!)
Πρέπει να σας εκμυστηρευτώ ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κοστούμι, γιατί η συνολική εικόνα που βγάζει προς τα έξω είναι απολύτως όμοια με την εικόνα του Deadpool που έχουμε συνηθίσει και απολαύσει στα comics όλα αυτά τα χρόνια! Ένα άλλο άκρως θετικό και πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο που κρύβει αυτή η εικόνα είναι το αβυσσαλέο και ξεκαρδιστικό χιούμορ του Deadpool! Αν ανατρέξετε στις μνήμες σας ή στο Google σας, θα διαπιστώσετε πως αυτή η φωτογραφία είναι ευθεία αναφορά σε μια φωτογράφιση του Burt Reynolds για το Cosmopolitan απ’ τα 70’s! Έτσι εξηγείται η λεζάντα στο twitter: «Φάε τα μουστάκια σου Burt Reynolds.» Χεχέ! Τρομερή ατάκα!Λίγη ώρα μετά τα αποκαλυπτήρια της στολής, online ντεμπούτο έκανε και το επίσημο site της ταινίας, αποκαλύπτοντας το logo και τη σύνοψη του φιλμ:
Βασισμένη στον πιο αντισυμβατικό αντιήρωα της Marvel, το ”Deadpool” αφηγείται την ιστορία του Wade Wilson, πρώην στελέχους των Ειδικών Δυνάμεων που έγινε αργότερα μισθοφόρος. Έχοντας υποβληθεί σε ένα σκοτεινό πείραμα, το οποίο του χάρισε την ικανότητα να θεραπεύεται ταχύτατα, αποφασίζει να υιοθετήσει τη περσόνα του Deadpool. Οπλισμένος τώρα με τις νέες του ικανότητες, και με μια σκοτεινή και διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ, ο Deadpool αρχίζει να αναζητά τον άνθρωπο που του έχει καταστρέψει τη ζωή.
Κρίνοντας από τα παραπάνω, το σενάριο είναι πολύ κοντά σε μια τυπική ιστορία του Deadpool βγαλμένη απ’ τις σελίδες κάποιου comic, κι αυτό είναι θαυμάσιο!!! Αν κι έχουμε πάλι το cliché μιας ταινίας origin, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι αυτό το κύριο χαρακτηριστικό της ταινίας. Περιμένω πολλή βία (το PG – 13 είναι ένα πρόβλημα), τρελό γέλιο, και θανατηφόρες ατάκες!
Εσείς τι περιμένετε από το “Deadpool”;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου