Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

The Flash: Ποιος θα δαμάσει τη Speed Force;Όσοι από σας αναρωτιέστε πότε θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τη Speed Force στο “The Flash”, σας έχω εξαιρετικά νέα! Μέχρι το τέλος της σαιζόν είναι σίγουρο πως ο Barry Allen με τον Harisson Wells/Eobard Thawne, θα διασταυρώσουνε τα ξίφη τους ή καλύτερα τις ταχύτητες τους, στη προσπάθεια τους να την ελέγξουν. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Tom Cavanagh, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον μισητό Reverse Flash στη τηλεοπτική σειρά…Σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Αν γνωρίζεις τι θα πει Speed Force, είναι λογικό να πεις ότι οι δυνάμεις του Barry Allen προέρχονται από τη θετική του χαλιναγώγηση της Speed Force. Αντιστοίχως, οι δυνάμεις του Reverse Flash προέρχονται απ’ αυτό που θα ‘λεγε ο Barry αρνητική χαλιναγώγηση της Speed Force. Προφανώς η Speed Force είναι σημαντική και για τους 2 για την επίτευξη των στόχων τους, αλλά δεν διαχωρίζει το θετικό απ’ το αρνητικό κίνητρο. Καθώς αγωνίζονται να πετύχουν αυτό που πραγματικά θέλουν ή αυτό που νομίζουν ότι θέλουν, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη Speed Force. Λέω «αυτό που νομίζουν ότι θέλουν» γιατί αν είσαι εξοικειωμένος με τα γεγονότα απ’ τα comics, αυτό που θέλει ο Barry και αυτό που νομίζει ότι θέλει δεν είναι πάντα το ίδιο πράγμα.»
Για πατήστε ένα pause εδώ παίδες. Σας μυρίζει κάτι; Γιατί εμένα η τελευταία φράση μου μυρίζει Flashpoint από χιλιόμετρα! Θυμάστε την ιστορία του 2011, όταν ο Barry Allen ταξίδεψε πίσω στο χρόνο, εμποδίζοντας τη δολοφονία της μητέρας του απ’ τον Reverse Flash, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι αυτή του η πράξη προκάλεσε τεράστια ζημιά στο χρονικό συνεχές και  έφερε έναν ολόκληρο πλανήτη πάνω κάτω; Σας θυμίζω μερικά γεγονότα: Ο Aquaman με τη Wonder Woman ήρθαν σε ανοιχτή ρήξη κοστίζοντας τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, ολόκληρη σχεδόν η Δυτική Ευρώπη είχε βυθιστεί, o Bruce Wayne είχε δολοφονηθεί τότε στο στενάκι, κι ο πατέρας του ο Thomas είχε γίνει ένας αδίστακτος Batman, o Superman είχε γίνει ινδικό χοιρίδιο για την Αμερικάνικη κυβέρνηση, ο Captain Cold είχε μετονομαστεί σε Citizen Cold και ήταν ο μεγαλύτερος ήρωας της Central City, και άλλα πολλά παράδοξα ήταν η καθημερινότητα που δημιουργήθηκε απ’ την αλλαγή που προκάλεσε ο Flash στα γεγονότα.
Στη τηλεοπτική σειρά όλα είναι έτοιμα γι’ αυτή τη τροπή στο σενάριο. Reverse Flash έχουμε, ταξίδι στο χρόνο έχουμε, κήρυγμα για τις τρομακτικές επιπτώσεις του ταξιδιού στο χρόνο έχουμε, Barry που ψήνεται να σώσει τη μητέρα του έχουμε, ας κάνουμε λοιπόν τον πλανήτη ένα τεράστιο τρελοκομείο να γουστάρουμε! Που ξέρεις, μπορεί να επωφεληθώ κι εγώ απ’ αυτή την ανώμαλη πραγματικότητα, και να αποκτήσω εκατομμύρια views ανά ημέρα για το Comics in Greece!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου