Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

X-Men μωρά, στο μέλλον, και στα 90’s!Με το Secret Wars να πλησιάζει, η Marvel ανεβάζει στροφές ανακοινώνοντας κάθε μέρα όλο και περισσότερους τίτλους που θα πλαισιώνουν το νέο της σύμπαν. Παραμένοντας πιστή στο μοντέλο της Barbie Barbie στο βουνό, η Barbie δασκάλα, η Barbie στη Χούντα) συνεχίζει να εκδίδει πληθώρα τίτλων με διάφορες εκδοχές των X-Men. Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε τρεις τίτλους με μεταλλαγμένους, οι οποίοι παρουσιάζουν κατά τη γνώμη μου αρκετό ενδιαφέρον, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.


X-Men: ‘92
Όσοι είστε παιδιά των 90’s, ασφαλώς και θα θυμάστε την επική animated σειρά X-Men, η οποία προβάλλονταν από το 1992 ως το 1999! Όσοι είστε νεαρότεροι σε ηλικία σπεύστε σε Youtube και torrent sites για να απολαύσετε τις μοναδικές αυτές περιπέτειες, και να εκτιμήσετε ακόμα πιο πολύ τη νέα σειρά  «X-Men: ‘92»  σε σενάριο των Chris Sims και Chad Bowers και τέχνη από τον Scott Koblish, η οποία βγαίνει τον Μάιο σε digital μορφή και από τον Ιούνιο σε έντυπη. Το «X-Men: ‘92»  θα είναι βασισμένο φυσικά στην animated σειρά, και θα είναι απ’ τα βιβλία που θα ανοίξουν το Secret Wars.
Years of Future Past
Στη κλασσική πια ιστορία Days of Future Past, είδαμε την ενήλικη Kitty Pryde να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο από το μακρινό τότε 2013 για να αποτρέψει το ζοφερό μέλλον που έχει ζήσει απ’ το να γίνει πραγματικότητα. Ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο οι μεταλλαγμένοι φυλακίζονταν ή και θανατώνονταν απ’ τα γιγάντια ρομπότ Sentinels. Τι θα γινότανε όμως αν το ταξίδι στο χρόνο δεν υπήρχε σαν επιλογή, και αναγκάζονταν η Kitty να παραμείνει εκεί και να πολεμήσει με τους άλλους μεταλλαγμένους με ότι έχει και δεν έχει προκειμένου το είδος της να αποφύγει τον αφανισμό; Η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, καθώς και σε πολλά άλλα θα δοθεί στο «Years of Future Past» που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από τη συγγραφέα Marguerite Bennett και τον καλλιτέχνη Mike Norton!
Giant-Size Little Marvel: AVX
Τον Scottie Young τον γνωρίζετε πιστεύω από τα αμέτρητα variants με μωρά που έχει φιλοτεχνήσει αυτά τα χρόνια, και από το Rocket Raccoon, το οποίο γράφει και σχεδιάζει. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι η Marvel του έδωσε απόλυτη ελευθερία κινήσεων λόγω Secret Wars, να γράψει και να σχεδιάσει μια ολόκληρη σειρά με X-Men εναντίον των Avengers σε baby έκδοση!  Δεν ξέρω για σας, έμενα πάντως με κέρδισε! Τον Ιούνιο θα γίνει δικό μου!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου