Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Τι μάθαμε για το “The Flash” από το WonderCon 15


Στο πάνελ του “The Flash”, που πραγματοποιήθηκε στο WonderCon, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, τα νέα για την αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά πέσανε βροχή!
Την αρχή έκανε η ηθοποιός Danielle Panabaker (Caitlin Snow), η οποία αποκάλυψε ότι θα μεταμορφωθεί σε Killer Frost μέχρι το τέλος της σαιζόν! Τη σκυτάλη έλαβε μετά ο συγγραφέας και Executive Producer της σειράς, Andrew Kreisberg, ο οποίος άρχισε να ξερνάει spoilers και τα σχέδια του για τη σειρά, λες και τον βασάνιζε η Μαφία….  Έχουμε και λέμε: Ετοιμαστείτε να δείτε τους κλασσικούς villains Mirror Master και Doctor Alchemy, το τρεχαντήρι Wally West, και εναλλακτικά timelines όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Στα επόμενα επεισόδια, οι πρωταγωνιστές θα ανακαλύψουν κάποια πράγματα για το μέλλον τους, και ποια θα ήταν η μοίρα τους αν τα γεγονότα απ’ το επεισόδιο 15 δεν είχαν αλλάξει με το ταξίδι του Flash πίσω στο χρόνο. Είναι σίγουρο πως θα ξαναζήσουμε μερικά απ’ αυτά τα γεγονότα, και ότι μερικοί απ’ τους πρωταγωνιστές μας θα κάνουν ότι μπορούν για να τα εμποδίσουν απ’ το να συμβούν. Όσον αφορά τον Eddie Thawne, o Kreisberg είπε ότι οι συντελεστές θα εξερευνήσουν το «κακό» DNA του. Έχει villainous επίθετο, το οποίο μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και όχι… Μάθαμε επίσης ότι ο Tom Cavanagh (Harisson Wells/Eobard Thawne/Reverse Flash), αρέσκεται στο να «περιπαίζει» το κοινό , κι ότι ο Kreisberg του έχει ετοιμάσει μερικά πράγματα για το μέλλον που τον έχουν ενθουσιάσει. (Αυτό σημαίνει ότι ο Wells θα είναι και στη δεύτερη σαιζόν;)
Για το τέλος σας αφήνω με ένα ωραιότατο easter egg (μέρες που είναι), ή αλλιώς «Τρελή θεωρία Νούμερο 4». Ποιος παρατήρησε στο επεισόδιο 17, όταν ο Flash πάλευε με τον Reverse Flash, ότι το χρώμα στο σήμα του Flash ήταν άσπρο;  Μήπως αυτός που είδαμε στο κυνηγητό ήταν άλλος Barry Allen;
Σας έδωσα τροφή για σκέψεις πάλι… Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά;

4 σχόλια:

  1. τι σχεση εχει ο wally west με τν barry allen?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για αυτο το δειγμα dna του μπαρυ αλεν εμοιαζε μ αυτο που βρηκανε πισω στον χρονο; υπαρχουνε 2 φλας τελικα ; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το dna που βρήκανε ήταν του ενήλικου Barry Allen που ταξίδεψε πίσω στον χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή