Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Μια ακόμη τρελή θεωρία: Η τηλεοπτική σειρά Flash των 90s είναι παράλληλο σύμπαν της φετινής σειράς!Η σκόνη που σήκωσε το φινάλε του “The Flash” δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα…  Τα ταξίδια στον χρόνο και οι παράλληλες πραγματικότητες θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς τις επόμενες σαιζόν, και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο εκστασιασμένοι γι’ αυτό! Η Earth 2 μας έκλεισε πονηρά το μάτι με τη καπελαδούρα του Jay Garrick να πετάγεται από τη σκουληκότρυπα, κι αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι αφού θα επεκταθούνε σε παράλληλες πραγματικότητες γιατί να σταματήσουν στη μία;
Πως θα σας φαινόταν, αν ο μπαμπάς του τωρινού Flash, ο ηθοποιός John Wesley Shipp, έβαζε κι αυτός τη κόκκινη στολή με την αστραπή στο στήθος όντας έτσι ο Flash μιας παράλληλης πραγματικότητας; Μην ξεχνάτε ότι ο John Wesley Shipp ενσάρκωνε τον Flash στη τηλεοπτική σειρά του CBS τη δεκαετία του 90. Η θεωρία αυτή μπορεί να σας ακούγεται τραβηγμένη, νομικά πάντως δεν υπάρχει κάποιο κώλυμα, κι αυτό μας κάνει να ελπίζουμε.
Το κανάλι CBS που έχει τα δικαιώματα της πρώτης τηλεοπτικής σειράς Flash, είναι ιδιοκτήτης κατά ένα ποσοστό του καναλιού CW, και θα μπορούσε άνετα να επιτρέψει στον τωρινό Flash να επισκεφτεί τον κόσμο του προκάτοχου του. Επιπλέον, οι παραγωγοί της φετινής σειράς δεν έχουν κρύψει το γεγονός ότι είναι μεγάλοι θαυμαστές της original σειράς, και το έχουν αποδείξει με πολλούς τρόπους.  Αν παρατηρήσετε το cast σε πολλά επεισόδια της φετινής σειράς, θα δείτε πολλούς ηθοποιούς που ξαναέπαιξαν τον χαρακτήρα τους από την original σειρά: John Wesley Shipp, Amanda Pays, Vito D’Ambrosio και Mark Hamill είναι τα τρανταχτά παραδείγματα. Επίσης, το επεισόδιο “Tricksters”, είναι φόρος τιμής στη σειρά των 90s, χρησιμοποιώντας τα κοστούμια και τα μαραφέτια της σειράς του CBS. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο είχαμε κι άλλες αναφορές, όπως η σκηνή που ο Barry πέρασε μέσα απ’ το φορτηγό με τη σούπερ ταχύτητα του, και αναφώνησε: “That was weird.” Οι παλαιότεροι από σας θα θυμάστε ότι κι ο Flash του John Wesley Shipp είπε ακριβώς τα ίδια λόγια, τη πρώτη φορά που πέρασε μέσα από ένα αντικείμενο στην original σειρά. Τέλος, σε πολλές σκηνές του “Tricksters”, ακούμε το soundtrack της σειράς του CBS.
Πως ακριβώς όμως θα γίνει το crossover των 2 τηλεοπτικών σειρών; Καταρχήν, η φετινή σειρά έχει ήδη καθιερώσει τις εναλλακτικές πραγματικότητες κι αυτό δουλεύει υπέρ μας. Δεν θα ήταν καθόλου τραβηγμένο αν υποστηρίζαμε ότι η σειρά του 1990 είναι ένα εναλλακτικό σύμπαν, στο οποίο ο Barry μπορεί να μεταβεί χρησιμοποιώντας τη Speed Force. Ή θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει ένα εναλλακτικό timeline στο οποίο ο Henry Allen απέκτησε αυτός τις δυνάμεις του Flash αντί ο γιος του. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο παραγωγός της σειράς, έχει ψιλοπαραδεχτεί ότι έχει υιοθετήσει γεγονότα απ’ το Flashpoint του Geoff Johns, στο οποίο βλέπουμε ένα εντελώς διαφορετικό timeline, δεν θα απείχαμε πολύ απ’ το να αντικατασταθεί ο γερασμένος Batman με τον Henry Allen. Βέβαια αν μπορούσαμε να δούμε και τις δύο γενιές των Flash στην οθόνη, με μπαμπά και γιο να μάχονται δίπλα-δίπλα, αυτό θα ήταν το κάτι άλλο!
Σίγουρα μας έχει ανοίξει η όρεξη με όλα αυτά τα ενδεχόμενα, και κάτι από τα παραπάνω μπορεί και να πραγματοποιηθεί. Εσείς πως αισθάνεστε για όλα αυτά; Μήπως έχετε κι εσείς κάποια τρελή θεωρία που αξίζει να ακούσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου