Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Η πρώτη σαιζόν του “The Flash” ήταν ένα εναλλακτικό timeline… Say what?Μόλις χθες ήταν που αναφερθήκαμε στην δυνατότητα πού έχει τώρα η σειρά Flash να εξερευνήσει παράλληλα σύμπαντα και εναλλακτικά timelines, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα τη μπόμπα που έριξε ο Executive Producer της σειράς, Andrew Kreisberg… Ο εν λόγω κύριος, πήρε το μυαλό και το βίασε, όταν αποκάλυψε με πολύ χαλαρό υφάκι ότι όοοοοολη η πρώτη σαιζόν της σειράς ήταν ένα εναλλακτικό timeline, λόγω της χειραγώγησης των γεγονότων από των Harrison Wells… Είπατε τίποτα; Είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό τα twist να έρχονται στο τελευταίο επεισόδιο της σαιζόν ή στη τελευταία σκηνή μετά τα credits, αλλά όχι και μέρες μετά τη λήξη της σαιζόν! Αυτό θα πει ανατροπή!
Το ερώτημα τώρα που τίθεται είναι το εξής: Θα δούμε ποτέ τη κανονική σειρά των γεγονότων ή η τηλεοπτική σειρά θα επικεντρωθεί στο εναλλακτικό timeline; Όπως είπε στα τελευταία επεισόδια κι ο αυθεντικός Eobard Thawne (με την original μούρη), τον οποίο ενσάρκωσε ο Matt Letscher, ο Thawne πήγε πίσω στον χρόνο και έκλεψε τη ζωή του Wells, για να μπορέσει να δημιουργήσει νωρίτερα τον επιταχυντή σωματιδίων των S.T.A.R. Labs, και ακολούθως τον Flash και τους villains που τον περιτριγυρίζουν. Κι ένα άλλο ερώτημα: Η θυσία που έκανε ο Eddie Thawne και που σβήνει την ύπαρξη του Eobard Thawne, σημαίνει ότι το timeline έκανε επανεκκίνηση ή ότι θα συνεχίσει να υφίσταται το εναλλακτικό timeline; (Εδώ σε θέλω μάστορα…)

Απ’ τη μεριά του ο Andrew Kreisberg δήλωσε: «Μέρος της μαγείας του Flash είναι ότι όταν οι άνθρωποι ασχολούνται με τη φυσική στην επιστημονική φαντασία, αλλάζουν σημαντικά τον κόσμο. Κατοχυρώσαμε στο φινάλε ότι ολόκληρη η σειρά ένα εναλλακτικό timeline, το οποίο έχει λοξοδρομήσει απ’ το πραγματικό. Ο Wells με το που ανατίναξε τον επιταχυντή σωματιδίων, δημιούργησε όλους τους metahumans, και τα αποτελέσματα αυτής της ανωμαλίας θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες.» Στη συνέχεια ο Kreisberg επιβεβαίωσε ότι οι ηθοποιοί Letscher και Cavanagh (οι 2 μουτσούνες του Eobard Thawne δηλαδή) θα επιστρέψουν στα μελλοντικά επεισόδια, αλλά ο Wells θα είναι η κανονική εκδοχή του ή η super-villain εκδοχή του σαν Eobard Thawne; Αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα, και να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να το μάθω από τώρα. Το ταξίδι στο χρόνο δημιουργεί ένα σωρό ερωτήματα, και οι απαντήσεις δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι το “The Flash” θα μας δώσει μερικές πολύ όμορφες και αναπάντεχες εξηγήσεις! Αυτή άλλωστε ήταν η συνταγή που έφερε τη πρώτη σαιζόν στη κορυφή της τηλεθέασης και έβαλε τη σειρά στις καρδιές μας όλων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου