Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

Οι 6 επικρατέστεροι ηθοποιοί για τον ρόλο του Spider-Man!Μετά από μυστικές οντισιόν που κράτησαν όλο το Σάββατο, η Marvel είναι πολύ κοντά στην επιλογή του ηθοποιού που θα φοράει τη στολή του αραχνάκια στο Captain America: Civil War, και στις ταινίες που θα ακολουθήσουν!

Οι 6 επικρατέστεροι ηθοποιοί είναι: Tom Holland και Asa Butterfield, τους οποίους είχαμε αναφέρει σαν επικρατέστερους και σε παλαιότερο άρθρο, o Judah Lewis, ο οποίος θα εμφανιστεί στο “Demolition”, o Matthew Lintz, που θα παίξει στο “Pixels”, ο Charlie Plummer του “Boardwalk Empire”, και ο Charlie Rowe, που εμφανίστηκε στη σειρά του Fox, “Red Band Society”. Οι προηγούμενες αναφορές που έλεγαν ότι ο Butterfield έχει πάρει τον ρόλο είναι αναληθείς, καθώς η Marvel αναμένεται αυτές τις μέρες να πάρει την απόφαση της.


Butterfield, Holland, Lewis, Lintz, Plummer, Rowe
Οι δοκιμές αυτές έφεραν τέλος στη παγκόσμια αναζήτηση που είχε εξαπολύσει η Marvel για τον ρόλο, αφού οι παραγωγοί είχαν τσεκάρει πάνω από 1500 αγόρια απ’ όλο τον κόσμο, καταλήγοντας σ’ αυτούς τους 6 τις τελευταίες δυο βδομάδες. Οι 6 ηθοποιοί αυτοί λοιπόν, πέταξαν στην Atanta για τα δοκιμαστικά, εκεί δηλαδή που γυρίζεται αυτές τις μέρες το Captain America: Civil War, και δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους για τον ρόλο, μπροστά στον πρόεδρο των Marvel Studios, Kevin Feige, τη παραγωγό του “Spider-Man”, Amy Pascal, και τους σκηνοθέτες του Civil War, Joe και Anthony Russo.

Η Marvel και η Sony λοιπόν πρέπει να αποφασίσουν γρήγορα, λόγω της πίεσης του χρόνου, και ένας παράγοντας που ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την απόφαση είναι η ηλικία του ηθοποιού. Στη νέα τριλογία, ο Peter Parker, θα εμφανίζεται σαν μαθητής Γυμνασίου, και είναι σημαντικό, ο ηθοποιός που θα τον ενσαρκώσει να φωνάζει εφηβεία από χιλιόμετρα. Οι Butterfield και Holland είναι 18 ετών, ο Rowe είναι 19, ενώ υπόλοιποι είναι περίπου 14 χρονών.

Η απόφαση αναμένεται την εβδομάδα που διανύουμε. Υπάρχει τέλος και μια μικρή πιθανότητα, η Marvel να μην έμεινε ευχαριστημένη από τις παραπάνω επιλογές, και το ψάξιμο να συνεχιστεί. Όπως και να χει, θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση, γι’ αυτό να ‘χετε τα μάτια σας ανοιχτά, και την αραχνο-αίσθηση σας σε εγρήγορση για τα νεότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου