Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

Το Fear the Walking Dead δεν θα είναι prequel του Walking DeadΤον προσεχή Αύγουστο, το τηλεοπτικό αδερφάκι του “Walking Dead”, “Fear the Walking Dead”, θα κάνει τα πρώτα του βήματα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με συνέπεια όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το concept, να ξεπετάγονται online. Όλοι είχαμε την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη σειρά θα αποτελεί το prequel του Walking Dead, αλλά ένας απ’ τους δημιουργούς του comic και Executive Producer, Robert Kirkman, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, τα χρονικά πλαίσια στα οποία θα κινείται η σειρά, κάνοντας εμφανές ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ένα prequel.


Ενώ αρχικά η σειρά θα διαδραματίζεται στις πρώτες μέρες της ζόμπο-αποκάλυψης, στη συνέχεια θα μεταφερθεί στις πρώτες σαιζόν του Walking Dead, πετώντας έτσι τη ταμπέλα του prequel από πάνω της.Ο Kirkman σε συνέντευξη του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η σειρά (το Fear the Walking Dead), σίγουρα θα εξελιχθεί. Θα σας πω ότι δεν τη θεωρώ prequel του Walking Dead, επειδή θα υπάρξει ένα σημείο όπου ένα συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς, θα εναρμονιστεί με τη δεύτερη σαιζόν του Walking Dead, και ένα άλλο επεισόδιο με τη τρίτη σαιζόν. Άρα θα προχωράμε μέσα στο χρόνο μέχρι να φτάσουμε στο σημείο όπου θα αφήσουμε πίσω μας τις πρώτες μέρες του ζομπό-ξεσπάσματος. Αλλά πόσο γρήγορα θα φτάσουμε εκεί; Αυτό θα μου επιτρέψετε να μην σας το αποκαλύψω.
Ο Kirkman εξήγησε κιόλας πως θα συμβεί το ζόμπο-ξέσπασμα. «Είμαστε στα πρώτα στάδια του ξεσπάσματος, κι αν σκέφτεστε πως θα πραγματοποιηθεί αυτό, σας λέω ότι θα γίνει με πολύ οργανικό τρόπο. Θα γίνεται για λίγο καιρό στα παρασκήνια. Σε θύλακες του πολιτισμού, θα υπάρχουν ιστορίες στα νέα που δεν θα φαίνονται να βγάζουν νόημα, ούτε και να συνδέονται η μία με την άλλη. Και από κει είναι που ξεκινάμε την ιστορία μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα στις ειδήσεις, πολλή βαβούρα, παράνοια, και ανησυχία. Παρ’ όλα αυτά, το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού αγνοεί αυτά τα πράγματα, και συνεχίζει τη ζωή του και τη ρουτίνα του, και εκεί είναι που μπαίνουμε εμείς, και τα πράγματα κλιμακώνονται πολύ γρήγορα, από κείνο το σημείο και μετά.
Ακούγονται τρομερά ενδιαφέροντα όλα αυτά, έτσι δεν είναι; Το ζομπό στερητικό μου σύνδρομο έχει αρχίσει να βαράει κόκκινα, και κάτι μου λέει ότι το καλοκαίρι θα περάσουμε ζάχαρη με τη νέα αυτή σειρά! Συμφωνείτε;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου