Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Η Marvel κοντά στην επιλογή σκηνοθέτη για το “Spider-Man”Τα νέα στη πιάτσα αναφέρουν ότι η Marvel έχει καταλήξει σε μερικά πρόσωπα για τη σκηνοθεσία της σόλο ταινίας με πρωταγωνιστή τον Spidey, που θα βγει στις αίθουσες το 2017. Οι 2 κύριοι ανταγωνιστές για τη καρέκλα του σκηνοθέτη είναι οι Ted Melfi ("St. Vincent") και Jonathan Levine ("Warm Bodies"). Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι συγγραφείς του “Horrible Bosses” και σκηνοθέτες του ανανεωμένου "Vacation",  John Francis Daley και Jonathan M. Goldstein, είναι κι αυτοί πολύ κοντά για να πάρουν τη δουλειά.

John Francis Daley και Jonathan M. Goldstein

Jonathan Levine

Ted MelfiΑπ’ ότι φαίνεται η Marvel, ψάχνει για έναν σκηνοθέτη που θα αναλάβει ολόκληρη τη νέα τριλογία και όχι μόνο το πρώτο φιλμ. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο σκηνοθέτης θα γράψει και το σενάριο, γιατί η Marvel συναντιέται και με ανεξάρτητους σεναριογράφους.
Εβδομάδα εξελίξεων λοιπόν αυτή που διανύουμε για τη ταινία Spider-Man, και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο τόσο για την επιλογή σκηνοθέτη, όσο και για τον ηθοποιό που θα φορέσει τη στολή του αγαπημένου μας αραχνο-ήρωα. Για να δούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου