Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Zήτω ο νέος Spider-Man! Γαριδάκια κανείς;Οι φήμες που τον θέλανε στη τελική επιλογή ηθοποιών για τον ρόλο του Spider-Man επιβεβαιώθηκαν (δυστυχώς) πανηγυρικά…Ο Tom Holland άρπαξε τη στολή του «αραχνάκια» με τις ευλογίες της Marvel και της Sony, και βάζει τέλος στο σήριαλ των τελευταίων μηνών που μας είχε γκαστρώσει με την ονοματολογία και τις παρ’ ολίγον συμφωνίες των «μνηστήρων» της μπλε και κόκκινης στολής.


Έχουμε επίσης την ανακοίνωση του Jon Watts σαν σκηνοθέτη της σόλο ταινίας “Spider-Man” που θα βγει στις αίθουσες το 2017, και τη πρώτη επιβεβαίωση ότι ο Spidey θα κάνει τη πρώτη εμφάνιση του στο “Captain America: Civil War” όπως φημολογείτο, αν και ακόμα η Marvel δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση.

Ο 19χρονος Holland είναι λοιπόν ο νέος έφηβος Spidey, και είμαι σίγουρος ότι θα το γιορτάσει τρελά! Με ποιον τρόπο δεν ξέρω ακριβώς, καθότι δεν ξέρω αν τον αφήνει η μαμά του να πιει και να ξενυχτήσει. Στα  Burger King πάντως επιτρέπεται να μπει και να κόψει τούρτα με τη παρέα του… Άσχετα τώρα από την ηλικία και το παρουσιαστικό του, ελπίζω να αποδειχθεί σωστή επιλογή για τη «βαριά» στολή του Spider-Man, και να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η Marvel και η Sony θέλουν έφηβο τον Spidey στις νέες ταινίες, και σαν πρόσωπο, το εφηβικό look το έχει. Όλα τ’ άλλα όμως; Η ιστορία θα δείξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου