Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Ολοκαίνουριες ιστορίες για την 6η σαιζόν του Walking DeadΣε συνέντευξη του για το EW, ο επικεφαλής της τηλεοπτικής σειράς “The Walking Dead”, Scott M. Gimple, έδωσε μια πρώτη γεύση για τη κατεύθυνση που θα πάρει η 6η σαιζόν της σειράς. Τα θέματα που εκκρεμούν από πέρσι είναι τα αποτελέσματα των γεγονότων στην Alexandria και η επικείμενη σύγκρουση του Rick με τον Morgan, με αποτέλεσμα το κοινό να μην έχει τη παραμικρή ιδέα για τις μοίρες των πρωταγωνιστών. Τα ζουμερά νέα όμως αυτής της συνέντευξης είναι η υπόσχεση του Gimple για νέες ιστορίες που δεν έχουν εξερευνηθεί ούτε στο comic."Πιστεύω ότι υπάρχει μια πολύ cool προοπτική στο πρώτο μισό της σαιζόν, η οποία εξυπηρετεί σαν prequel σε μερικά στοιχεία απ’ το comic που θα δούμε στο δεύτερο μισό της σαιζόν. Πιστεύω ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο ο Kirkman έκανε μέρος της ιστορίας που κατευθυνόμαστε τώρα, και έχει παρελθόν μέσα της, παρελθόν για το οποίο οι άνθρωποι μιλούν στο comic, και αναφέρονται σε κάποια πράγματα. Και θα μπορέσουμε να προβάλλουμε μέρος αυτής της ιστορίας, με τρόπο που δεν είχατε την ευκαιρία να δείτε στο comic."

Τώρα αν αυτή η ιστορία θα περιλαμβάνει και τον Rick, είναι άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι ότι θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του, και ο Gimple, μας προϊδέασε ότι η επανένωση του με τον Morgan μπορεί να μην εξελιχθεί και πολύ ομαλά.

«Το πιο σημαντικό είναι, ότι όταν ο Rick τράβηξε τη σκανδάλη, ο Morgan ήταν εκεί και βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο. Τι είχαμε ακούσει απ’ τον Morgan; Τι είχαμε δει απ’ αυτόν; Είχε πει όλες οι ζωές είναι πολύτιμες, και το πρώτο πράγμα που βλέπει να κάνει ο Rick, είναι να πυροβολεί κάποιον στη μούρη. Άρα απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, θα υπάρξει μια σύγκρουση. Και μετά τον πυροβολισμό, θα είναι εντελώς σύμφωνοι οι κάτοικοι της Alexandria μ’ αυτά που έλεγε ο Rick μερικές στιγμές πριν; Βάλτε ένα ερωτηματικό εκεί.»

«Καθώς εργαζόμουνα πάνω στο φινάλε, ήταν πολύ ενδιαφέρον για μένα το γεγονός ότι δεν παιζόταν απλά αν ο Rick θα έμενε ή όχι στην Alexandria, αλλά αν θα έπρεπε να σκοτώσει πολλά άτομα. Το φορτίο ήταν αποκλειστικά πάνω του, αλλά στο τέλος βρήκε έναν τρόπο, και η πρόνοια βρήκε έναν τρόπο, με τον οποίο θα μπορούσε να δείξει σ αυτούς τους ανθρώπους τι θα έπρεπε να κάνουν, και ποιος είναι στη πραγματικότητα. Και τώρα που το έκανε αυτό, φαίνεται να είναι σε καταπληκτική θέση για να καταφέρει να κάνει αυτούς τους ανθρώπους να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο μ εκείνον, χωρίς να το έχει βασίσει μάλιστα στον ανταγωνισμό. Αλλά πρέπει να πω ότι ο κόσμος μπαίνει πολύ συχνά εμπόδιο στα σχέδια του Rick

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου